Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei electrice.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am nevoie de o varianta de antena radio (banda FM) pentru DVD-ul auto pe care l-am montat in rulota. N-as vrea sa dau vreo gaura pentru a pune la exterior vreo antena auto.
Am incercat sa improvizez eu ceva prin interior dar fara prea mare rezultat, doar posturile cu semnal foarte puternic merg cat de cat, restul dezastru.
Are cineva ceva similar montat sau stiti de unde as putea achizitiona una ???
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
La cat e de mare presupun ca-ar merge.
Eu vroiam ceva de interior, mic, fara montaje (chiar si magnetice) pe exterior, sa reduc deranjul de zi cu zi si nici sa mai perforez vreun perete. Nu prea folosesc radioul, mai mult CD-uri cu muzica, filme la DVD sau pe USB stick, dar parca-i ca la prosti, dai pe radio si numai paraziti, ii sta-n gat.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Din cunostintele mele, acoperisul rulotei este dintr-un material plastic, iar peretii laterali din tabla de aluminiu. In aceste conditii, cred ca o antena cu talpa magnetica nu va avea sanse sa se "prinda" de rulota :roll:
George, am fost acum cateva zile in Autovit si am gasit un nene care vindea antene radio din fibra de sticla, cu prindere mecanica. Si, deoarece si eu vreau sa montez un radio auto in rulota fara sa dau gauri in pereti, mi-a venit o idee: un suport montat pe protapul rulotei (dintr-o tabla indoita frumos dupa conturul lonjeronului) in care dai o gaura si montezi antena (antena are lungime cam 2 m :) ). Iar firul de la antena, trecut printr-o trecere de cablu montata in podea, sau trecut printr-o gaura deja existenta (pe unde trec tevile de gaz, apa, conductorii electrici)si dus in interiorul rulotei la locul "crimei". Eventual prelungit cu un cablu prelungitor, ecranat desigur, daca lungimea initiala nu este suficienta.
Mi se pare o solutie eleganta, care nu implica nici un fel de gaurire (si eu am oroare de dat gauri prin rulota...) si care permite si scoaterea "spicului" antenei atunci cand nu este folosita.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com