Grecia-2009

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Alexandru Busurca

Grecia-2009

Mesaj de Alexandru Busurca »

Grecia are o conotatie aparte pt mine de cind eram mic,iar dupa ce am crescut si am inceput sa ma maturizez ,ceea ce are leagatura cu Grecia aproape a ajuns sa ma obsedeze.Ca o paranteza ,in acest sens ,pot spune ca am reusit sa si influentez o parte din persoanele mai apropiate mie sa aprecieze pozitiv ,si mai ales sa caute ,cel putin la chefuri ,muzica greceasca.
Mi-am organizat 2 ani consecutiv concediul cu familia in Grecia ,insa acum ,dupa ce mi-am luat rulota,si mai ales dupa ce familia mea a ales prin vot deschis :D ,tot Grecia ca destinatie de vacanta,mi-am propus sa facem un mic tur ,si sa ating cel putin zonele importante din Grecia continentala.Incerc sa-l lamuresc sa participe la aceasta actiune,cel putin pina in Atena, si pe un alt membru al clubului,si anume Florin Lupu (la el marea problema ar fi ca este ingrijorat pt faptul ca are un copil mic,sub 1 an si nu stie exact cum va reactiona la trasee lungi).
Va supun atentiei urmatorul posibil traseu,cu rugamintea ca daca aveti observatii , comentarii sfaturi,sugestii sinteti bineveniti in vederea definitivarii acestuia.Ca si observatie importanta ar fi ca atit eu cit si Florin sintem pe cale sa ne organizam prima iesire de anvergura cu rulotele si asta va fi externa.
Traseul propus va fi :plecare Isaccea-Tulcea,Vama-Veche,traversare Bulgaria pe traseul Varna-Burgas-Svilengrad,intrare Grecia,si prima oprire Alexandroupoli.Urmeaza Atena, cu o oprire intermediara undeva in zona Leptokarya-Volos.Dupa o sedere de 3-4 zile in capitala,imi propun intrarea in Peloponez,prin Istmul Chorint,sedere in sudul peninsulei si un circuit pe coasta de vest cu urcare pina la Patras.De aici urcare pina la Igoumenitsa,citeva zile de relaxare in zona si apoi traseu de retur prin Salonic-Kavala,Bulgaria(probabil cu o oprire in zona Balcik,mi-e greu sa trec prin zona si sa nu ma abat la o plimbare prin gradina castelului Reginei Maria),Vama -Veche, Tulcea.
Ce ziceti?Sint bineveniti cu opinii toti, mai ales cei care au mai fost prin zonele enumerate,si pot sa ne ajute cu recomandari in vederea cazarii,conditiilor locale specifice de calatorie,obiective de vizitat,etc
Multumiri anticipate! :roll:
Radu Andron
Membru forum
17

Re: Grecia-2009

Mesaj de Radu Andron »

Stimate D-le Alexandru,eu am fost anul trecut in iulie in Grecia,si am
fost tot pentru prima data.Vreau sa spun ca a fost super.Daca vreti puteti
sa intrati pe Calatorii in Stainatate si acolo veti gasi un topic Concediu Grecia
Iulie 2008.Cred,ca o sa gasiti ceea ce va intereseaza.Cu respect Radu Andron.
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Bratu Dragos
Membru forum
16
Oras: ploiesti
Data nasterii: 21 Noi 1976

Mesaj de Bratu Dragos »

Anul trecut am vizitat Grecia cu cazare in camping armenistis. Totul la superlativ.Este in Peninsula Sithonia ,in afara traseului dumneavoastra, dar daca ajungeti din intamplare pe acolo vi-l recomand cu caldura.
vw sharan 1.9 tdi -Kip de Luxe 34 EK
marian tudu
Membru forum
16

Mesaj de marian tudu »

Aveti ceva preturi pentru Camping Grecia?
Marius Dutu
Bucuresti Renault Megane + kip 0722364082
Sandu Toma
Membru forum
18

Mesaj de Sandu Toma »

Orice problema are o rezolvare practica
Alexandru Busurca

Gata,am plecat!Pe 13 iun. la 04 dim,2 echipaje,noi ,2 adulti+2 copii si fam Lupu Florin,2 adulti +1 bebe de 10 luni.Traseul a fost cel stabilit initial,iesire prin Vama Veche,Varna,Burgas,Svilengrad,cu mentiunea ca de la Burgas drumul devine infernal.Situatia s-a schimbat radical imediat ce am intrat in Grecia,unde de la granita si pina in Alexandroupoli ,190 km,i-am facut in ceva mai mult de 1,30h."Check In-ul" in Camping Municipal Alexandroupoli s-a facut repede,si dupa putine insistente si multa amabilitate din partea receptionerei am primit ce mi-am dorit:loc imediat linga plaja,in prima linie de la mare!
Conditii f.bune,apa curenta +220v/6 A,platforma betonata,umbra 100%,multa verdeata,si marea la citiva pasi...Despre celelalte cuvinte numai de lauda,toalete intretinute de citeva ori pe zi,hirtie igienica in permanenta,dusuri cu apa calda(fiarta)non-stop,terasa,magazin,etc.Totul la 26 eur pt noi,20 eur pt Florin(ca bebe-ul nu s-a pus la socoteala),cu mentiunea ca pt 2 zile consecutive se acorda 10%disc.,iar daca se depaseste 100 eur,se acorda 20% disc.Deci noi vom primi 20%,care nu este de ici de colo!Ca sa fiu un pic rautacios as spune ca nu-i inteleg pe cei care merg la 2 Mai sa plateasca 100 ron,pt 4 toalete infecte si curent electric de 180v...Orasul Alexandroupoli este cochet ,in stilul oraselelor de la mare,cu oameni relaxati ,zimbitori,etc.Ca si observatie aici as puncta ca pozitiv faptul ca pe perioada sezonului circulatia masinilor in zona falezei este oprita seara,iar toata zona se transforma in zona pietonala plina ,full de terase ,animata,in acelasi timp discreta din punct de vedere al sonorizarilor teraselor,si ce-i mai important pt mine ,fara manele si tigani.
Ca sa revin la camping,ca si fapt divers,toate locurile aproape s-au umplut azi de campere din Olanda,excursie organizata printr-o asociatie de-a lor de campere,sint in circuit ,au mai fost aici acum 7 zile,au stat in Turcia ,Istanbul,si acum au revenit;interesant a fost ca spuneau ca locul de campare era chiar linga Moscheea Albastra,insa nu au avut apa si 220 v acolo!Cica nu se renteaza decit pt campere,dupa spusele lor,n-am dezvoltat subiectul...
Am sa incerc sa postez si niste poze,sper sa reusesc,daca nu o sa mai incerc si la urmatoarea oprire,care cu ajutorul lui D-zeu va fi Atena,pt intervalul 20-25 iun.
Salutari la toata lumea!
Alexandru Busurca

Si acum ceva poze care sper sa fie cit de cit edificatoare,nu sint maestru in asa ceva,sper sa fiu iertat pt eventuale stingacii...
Alexandru Busurca

mai incerc...
Alexandru Busurca

Si ceva de la un restaurant fain,unde am ascultat muzica greceasca pura,am mincat,tzatziki,katziki,si altele cu gusturi minunate,cu tarie si desert din partea casei,si unde pt toata gasca ,4 adulti si 2 copii (o portie la amindoi,pt ca oricum era imensa)am platit in total 64 eur.Ca si observatie bucatareasa sefa este din Romania ,iar ospatarul care ne-a servit ,originar din Kazahtsan;ei n-au spus ca am avut noroc,de obicei acolo se maninca doar cu rezervare de masa...
Cristian Calin
Membru forum
17

Mesaj de Cristian Calin »

Orasul este super !!!
Am fost acolo de 4 ori ! Si inca m-as intoarce...

Concediu placut !!!!!!!!!!
Skoda Octavia II 1,9 Tdi DSG + Chateau La Car 395

E-mail:
calincristian.ro@gmail.com
calincristian_ro@yahoo.com
Telefon mobil:
0720.220.809
Dumitru Marius Adrian
Membru forum
16

Mesaj de Dumitru Marius Adrian »

Distractie placuta !!! Sigur o sa merg si eu acolo in perioada 15 iulie 1 august ! Daca mai sunt amatori in aceiasi perioada , hai !!!
Avento Royal 445 Exclusive ,
Nissan Terrano 2 ,
adionweb@yahoo.com ,
Jilava , Ilfov ,
0726499910
Relu Buliga
Membru forum
18

Mesaj de Relu Buliga »

Distractie placuta in continuare si un concediu placut..
Tel:0744649371;0788649371
Scrie răspuns