Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
As avea rugamintea sa va spuneti parerea despre folosirea unei huse pentru rulota in anotimpul ploios si iarna.Mie la prima vedere mi se pare ca aceasta husa nu lasa sa respire rulota.Va multumesc.
Husele pentru rulota au o constructie speciala, in sensul ca materialul permite aerarea dar nu permite apei sa treca. O poti folosi cu incredere . Nu folosi materiale compacte , folie plastic,prelate plastic incing si nu permit trecerea aerului. Distrugi mai mult, decit daca nu ai proteja-o.
Pe forum gasesti un domn numit Luidort Peter (Peti), un PM si se rezolova, daca aveti un catalog Falle e si mai bine si alegeti de acolo sau daca nu aveti il puteti descarca de pe net http://www.campingwelt.at/cms/index.php?id=201
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Din pacate domnul Peti nu a mai adus huse pana acum si nu mi-le recomanda.Nu stiu ce sa mai cred.Daca este cineva care foloseste husa la rulota il rog sa-mi dea detalii. Multumesc.
Nu este cea mai buna solutie, dar pana aduc cei de la Exis sau Peti, iti pot recomanda ceea ce am facut eu: am cusut o husa din material ce se foloseste la invelirea caselor, sub acoperisul de tabla- imitatie de tigla. E un fel de rafie cauciucata, maleabila. In felul acesta o poti proteja de ploaie. Conditia este sa ii faci cateva aerisiri ca la cele originale. Eu asa am facut si de doi ani o tin acoperita cu aceasta husa. Nu uita oricum de deumidificatorul obligatoriu in astfel de cazuri.
Nu e ideal dar stiu ca nu se usuca chederele ,nu o ploua si o fereste de "picturi" ocazionale :lol:
Eu tocmai mi-am achizitionat o husa.
Din luna iunie de cand nu s-a mai postat aici, a folosit cinea husa de la Exis? Daca da, sunt ceva probleme? Eu o tin de o saptaman sub husa si este prematur sa ma pronunt, dar nu doresc probleme si nici sa batatoresc un drum deja asfaltat.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Din ce am citit pe aici,daca matarialul nu permite sa"respire" se va forma un condens sub el ceea ce nu e prea bine pt.rulota.Materialul +manopera,daca ajunge la suma de cca 100 euro cat este o husa speciala pt.rulota nu merita confectionat,asta pe langa treaba cu materialul.Cat despre second,parerea mea ca orice material imbatraneste expus la intemperii si deci second,poate ar fi"copt" si cum nu se poate aprecia cat ar mai tine....nu merita,chiar daca ar fi pe undeva.
Radu Pascu scrie:Eu tocmai mi-am achizitionat o husa.
Din luna iunie de cand nu s-a mai postat aici, a folosit cinea husa de la Exis? Daca da, sunt ceva probleme? Eu o tin de o saptaman sub husa si este prematur sa ma pronunt, dar nu doresc probleme si nici sa batatoresc un drum deja asfaltat.
Acuma au trecut deja ceva luni de la achizitie,plus ca a trecut si prin iarna;ne puteti spune acum impresii despre husa?Cum s-a comportat sub ea rulota?e impermeabila,inteleg,s-a format condens?Eventual se evita astfel si patrunderea umezelii in rulota,peste iarna?