Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Anul acesta intentionez sa merg cu familia in Ungaria la Debreceni. V-as ruga pe cei care ati fost acolo sa-mi recomandati unul din cele doua campinguri si eventual sa puneti si niste poze.Thermal camping sau Hajdu camping ?
Bogdan!Am fost informat f bine de catre Lori si Boti carora le multumesc si pe aceasta cale!Amandoi mi-au recomandat Thermal Camping!Poti oricum sa le mai ceri sfaturi!In ce perioada vrei sa mergi?
Bogdan, sa pui si perioada in care mergi acolo daca esti bucuros de oaspeti.Noi intentionam sa mergem pana in Austria si ma gandesc ca o statzie termala si-o bere rece impreuna n-ar strica.
Drum bun !
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Cu scuzele pt off topic, intentionam sa mergem in perioada cuprinsa intre a doua jum a lunii iulie si prima jum a lunii august in Austria / Viena / lacuri, dar deocamdata suntem in perioada de tatonari si studiu.
In momentul concretizarii unui rezultat, trimitem un pm si poate ne intersectam pe undeva, ok?
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Salut.Eu am campat anul trecut la Termal Camping.Citeva informatii pot sa-ti dau.Inarmeaza-te foarte bine cu sprayuri si crema de tintari- acolo nu se stropeste- asa ceva nu am mai vazut, iti intra si in gura daca nu esti atent seara.
Aglomeratie mare in zonele cu grup social, cauta bine un loc inainte sa intri.In partea dreapta e liber dar nici pomi,grup social departe.Strandul e ok...aglomeratie mare, asa ca in sezon.... mincarea in strand e mai scumpa... aquaparcul cu tobobane e cool...in general, parere buna... cu exceptia tintarilor, dar la asta nu prea ai ce comenta.
Care aveti un traseu Austria.... dati semn....eu am propus ceva la inceputul anului, apoi am vandut masina si am iesit un pic din socoteala, iar acum am din nou ,,, pun carlig saptamina viitoare sa pot trage rulota.
Concediu 06.iulie- 14 august.- 2 adulti+ fetita 12 ani.Ne-am lipi si noi de careva.