Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
O astfel de reparatie este una dintre cele mai grele reparatii la o rulota. Ma bucur ca ai reusit sa o duci la bun sfarsit si ai rezolvat o problema majora la rulota.
Sandu Toma a mai facut o astfel de reparatie si, daca imi mai aduc bine aminte, spunea ca nu ar mai face asa ceva pentru nimeni.
Felicitarile mele!
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Catzi dintre noi 'om avea, oare, aproape acelasi fel de problema si noi habar sa nu avem?
Felicitari pentru indrazneala si reusita!
Puteai totusi sa te apuci de treaba DUPA iesirea de la Bran.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Domnule JOS PALARIA! Te felicit si te rugam sa ne sfatuiesti in continuare cand apar astfel de probleme (bine ar fi sa nu apara).Cu pricepere,indemanare si rabdare ai facut o treaba deosebita.Inca o data FELICITARI!
Cristian Dragan& Carmen Tomoiaga
Kia Sportage+Tabbert Comtesse 530
+Wilk de Luxe 450
Tel:0728262535
Am spus de multe ori ca eu nu sunt in stare de asa ceva, dar ma bucur ca sunt oameni care pot face multe lucruri deosebite si e bine ca ei exista ca sa nu murim noi astialalti. Felicitari si sper sa nu ajungem in situatia asta, dar acum stim la cine sa apelam (Sandu, George, Ioan,...)
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"