Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Mos Cilaneee!!! Ce fecior erai nu de mult la Laguna :? :lol: :lol:
Ultima oară modificat 11 Iun 2009, 17:58 de către Carmen Tomoiaga, modificat 1 dată în total.
Carmen&Cristian
Peugeot-Wilk450
De ce m-am saturat sa fiu roman:pentru ca unii inca doresc sa spunem,sa gindim si sa scriem cum ar dori ei;pentru ca persoanele "incomode" trebuiesc inlaturate si nu combatute(dezbatute) ideile lor(Mihaiblaj)
Oameni buni,perceptia trebuia sa fie:intelept,invatat...etc,nu mi-as fi permis niciodata alte insinuari,din respect pentru domnia sa.
PS:si printre altele am vazut ce poate face cu drujba,asa ca ...ma intelegeti,nu risc.
Putin mai sus de Cuca,te intampina o placuta: 'proprietate privata Cascade Group'...oare vom ajunge sa platim bilet pt.a ne plimba pe o poteca montana ?
parpaneata scrie:Catalin,raul ala este langa locul de campare?
Nu,raul este intre Voina si Cuca...in locul de campare este alt rau,care trece prin spatele rulotelor la aprox 7 metri.De la rulote pana la baraj sunt aprox. 3 km pe sosea,si ~ 1km pe poteca ce duce chiar sub baraj (a se vedea foto din 4 mai 2009-'impresii').De la baraj sunt ~10 km pana la Voina (drum greutz pt.masini),iar de acolo ~4 km pana la Cuca (offroad curat),dar pe care am reusit sa-l facem cu un Logan MCV si Hilux-ul ...