Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
parpaneata scrie:Am o rugaminte pentru prietenii mei ce iubesc,la fel ca mine,iesirile off-camping. Pune-ti poze si povestiti-ne! E pacat de locatia aia in care ati fost. Va rog! Merci!
Ne-am fi dorit si noi asa o piscina,mai ales sambata cand a cazut carnea de pe noi,de cald.V-am invidiat,mai ales ca m-am lasat de bere...Felicitari !
Carmen&Cristian
Peugeot-Wilk450
De ce m-am saturat sa fiu roman:pentru ca unii inca doresc sa spunem,sa gindim si sa scriem cum ar dori ei;pentru ca persoanele "incomode" trebuiesc inlaturate si nu combatute(dezbatute) ideile lor(Mihaiblaj)
Carmen&Cristian
Peugeot-Wilk450
De ce m-am saturat sa fiu roman:pentru ca unii inca doresc sa spunem,sa gindim si sa scriem cum ar dori ei;pentru ca persoanele "incomode" trebuiesc inlaturate si nu combatute(dezbatute) ideile lor(Mihaiblaj)
Carmen&Cristian
Peugeot-Wilk450
În continuarea ideii lui Sergiu: nu am gresit alegând aceasta locatie pentru petrecerea week-end-ului.
A fost super. Complexul este foarte fain si are un spatiu de campare îndestulator. Am petrecut 2 zile minunate alaturi de Samira si Viorel.
Consider ca merita încheiat un parteneriat cu aceste complex.
Eu personal am identificat doua mici inconveniente: seara între orele 19-22 este plin de tântari(probabil de la lacurile din complex si de la râul ce trece prin spatele locului de campare) astfel încât sunt bine venite cremele de protectie si apoi duminica este asaltat complexul de clienti. Cred ca duminica au fost peste 2.000 de persoane în complex.
Câteva imagini.
Liviu Odagiu
Skoda Octavia II + Hobby Excellent 535 ULB