INTALNIRE NATIONALA ClubRV-RO

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
viorel coman
Membru forum
16

Re: INTALNIRE NATIONALA ClubRV-RO

Mesaj de viorel coman »

Hai fratilor cu poze. Abia astept sa le vad, neputand veni la intalnire, macar sa "traiesc" on line ,ce a-ti trait voi "pe viu". Intru rar pe site, "scarbit" (scuze ptr. cuvant) datorita disputelor intre "sefi". Oare ce or avea de impartit? Daca am deranjat pe cineva, scuze.
Dan Cilan
Membru forum
16

Mesaj de Dan Cilan »

viorel coman scrie: Intru rar pe site, "scarbit" (scuze ptr. cuvant) datorita disputelor intre "sefi". Oare ce or avea de impartit? Daca am deranjat pe cineva, scuze.
Discutiile de pe forum nu au numic in comun cu intalnirea reala a membrilor ("sefilor" cum le spui tu ) la Bran. Discutiile au fost civilizate , cu pareri pro si contra evident ! Au apus vremurile cand trebuia sa avem toti aceeasi parere !
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
Oprisan Emil
Membru forum
16

Mesaj de Oprisan Emil »

Nici vorba de dispute...ci contraziceri..cine a facut sarmalele mai bune.. :lol: si la capitolul asta cred ca s-a stabilit castigatoarea..
Fişiere ataşate
Picture 037 [].jpg
(58.77 KiB) Descărcat de 516 ori
Picture 053 [].jpg
lume buna din toate colturile tarii....
(58.9 KiB) Descărcat de 516 ori
Picture 036 [].jpg
yamy...
(80.79 KiB) Descărcat de 511 ori
Suntem rezultatul deciziilor noastre...
Încuiat