Daca v-a impresionat un produs sau serviciu pe care il recomandati colegilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
"...inaintea de vizitarea zonei sa luati legatura cu dezvoltatorul zonei, dl. Dumitrascu George 0752.216.963, deoarece zona este pazita si imprejmuita cu gard si nu veti putea intra."
Cred ca se poate si in Weekend, dar cel mai simplu ar fi sa sunati :D
Tocmai aceste facilitati mu-a facut sa recomand aceasta locatie ca si parcaj pentru rulote; binenteles ca pentru a putea avea acces la piscina, terenuri de tenis/fotbal, manej se va achita o taxa (pe care nu o stiu dar cred ca este mica sau poate nu este deloc) dar in schimb se poate sta oricand inclusiv pe perioada weekend-ului si se poate face si gratar
Deocamdata nu este bransata zona la 220V (cred ca am mentionat intr-un post anterior) deci fiecare se va descurca cum poate.
Pe cei cu adevarat interesati ii sfatuiesc sa il contacteze pe dl. Dumitrascu care este un om deosebit si foarte amabil si comunicativ; pot fi si eu contactat pentru vizitarea zonei, merg la propriul teren aproape in fiecare weekend.
Si ultimele noutati:
- s-a stabilit tariful pentru parcare rv-uri la 50 lei/luna cu acces la wc inclus.
- in prima luna totul este gratuit, adica parcarea rv-ului precum si accesul la piscina, manej, teren tenis/fotbal; nu stiu cat va fi dupa accea accesul la aceste facilitati.
- dl. dumitrascu a stabilit ca sa ma ocup eu de tot ce inseamna relatia cu doritorii acestui serviciu; deci, in cazul in care este interesat cineva rog sa ma contacteze pe mine direct, preferabil la telefon deoarece in aceasta perioada nu prea am timp sa intru pe net.
In adevar...deosebit, oferta generoasa pentru rulotistii bucuresteni sau din sud.
Eu va voi contacta pe telefon...
P.S. M-am saturat :D de organizarile exemplare ale transilvanenilor :oops:
Ma refer la parcajul de rulote permanent .Stie cineva daca accesul este permanent sau intre anumite ore. In sensul ca se poate ajunge prea tarziu dintr-o excursie 2.00-3.00 noaptea si nu mi se permite intrarea si stau acolo pana dimineata sau vreau sa plec noaptea la ora 12 si iar nu mi se permite plecarea.
Va salut cu respect.
Acum cateva zile am reusit sa ajung sa vad cu ochii mei acest complex.
Am facut mai multe poze,dar este pacat sa nu ne facem drum pana acolo.
Merita sa mergeti macar pentru o documentare la fata locului.Zona este generoasa in peisaje si ofera o diversitate deloc de neglijat.In imediata vecinatate trece un parau,este si padure dar si dealuri,toate precum intr-un tablou reusit.Are un potential fantastic amplasamentul.
Proprietarul este un om deosebit si primitor,cu planuri mari si neobosit.Vrea sa creeze o comunitate bazata pe respectul reciproc,asemeni unei familii extinse cum suntem sau ar trebui sa fim noi rulotistii.
Proiectul final include printre altele si un teren de golf,pista pentru auto-moto,asta pe langa cele expuse deja.
In apropiere se afla si un aeroport pentru avioane usoare cat si terenuri de vanatoare.
Am selectat cateva fotografii pentru dumneavoastra(am facut mult mai multe...)