rulota miroase a vechi

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
razvan tanase
Membru forum
15

rulota miroase a vechi

Mesaj de razvan tanase »

Salut din nou....mi`am luat o rulota cort din 80 .....chestia e mirosul din ea...miroase a vechi...care e solutia sa scap...cu ce sa spal prin interior...?? clor??care sa fie solutia ...multumesc!
parpaneata

Re: rulota miroase a vechi

Mesaj de parpaneata »

Salut!
Daca citeai postarile vechi....nu o mai cumparai. Este mucegai....deci are infiltratii de apa. N-ai cum sa scoti mirosul ala.
Prima chestie cand intri intr-o rulota este sa....tragi aer pe nas! Fara gluma. Daca pute.....o lasi altuia. E valabil si la cele care miros frumos....prea tare. Ascund,de obicei,alte mirosuri.
nicumarin
Membru forum
15

Re: rulota miroase a vechi

Mesaj de nicumarin »

razvan tanase scrie:Salut din nou....mi`am luat o rulota cort din 80 .....chestia e mirosul din ea...miroase a vechi...care e solutia sa scap...cu ce sa spal prin interior...?? clor??care sa fie solutia ...multumesc!
salut
am patit-o si eu cu toate ca rulota mea este mai noua din 93
lucrurile la mine au stat cam asa:
a fost atinsa in coltul de sus spate (la vre-o parcare cu spatele prin craci sau ceva de genul)si fostul propietar a aplicat un fel de cauciuc autovulganizabil de latimea benzilor adezive se pare ca nu a fost de ajuns
s-a infiltrat apa si a prins acel miros specific de mucegai (am gasit chiar lemn putred in zona porilor)
am fost nevoit sa demontez tot coltul cam 1 metru in spate 1.5 metru pe lateral pe toata inaltimea 1.9m si am inlocuit tot lemnul de rezistenta , placajul si poliesterul de 30mm.
in loc de placaj am pus osb si stinghile de rezistenta 6 la numar la 2.2m bucaata si 4 tuburi silicon special de lemn metal si 1 cutie adeziv metal lemn,un box poliester si cam 200 doua sute holsuruburi,aproximativ 30 ore de munca 2 persoane.
sunt foarte multumit a iesit foarte bine ,si destul de ieftin cam 500 ron.

Octavia 1.9 tdi 105cp+Bailey Pageant Magenta 93
Scrie răspuns