Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Igeeen! Bem bere si invatam ungureste de la Boti! :D Numa-njuraturi....ca asa-ncepi in orice limba! :lol:
Dane,Duminica tre' sa urcam si la Balea. Plaja ,bere si taclale la piscina....mai pe seara.
ne pare rau dar nu mai ajungem .in fagarasi ,din pacate tinpul este forte scurt ,sotia lucrind si luni deci pentru una zi si jumatate,nu renteaza ,deplasarea, dar va doresc distractie ,la maxim si bere ,[cel mai rau in pare de excapada dela bile lac]dar si ca nu pot bea o bere rece cu voi la marginea bazinului. :(
Nici eu nu stiu unde este Pista Bacs. Adresa ar fi COMPLEX LAGUNA ALBASTRA
FAGARAS, Colonia UPRUC Nr. 1A. Complexul de Agrement Laguna Albastra este situat la intrarea in Municipiul Fagaras, pe Drumul National numarul 1, la intrarea dinspre Brasov. Asta este informatia de pe pagina lor. Am vorbit astazi cu o doamna numita Cristina si nu mai stiu cum. Suntem asteptati.
Giga....ce sa-ti spun. Nu beau nici apa....si nici suc! :lol:
Impresionant,pentru mine,ar fi un ....butoi de bere! Berea la halba are savoarea ei. Sau un vin alb.... Asta ar merge cu apa lui Gica! :D
La sedinta bem spritz sau bere? Ce e la meniu? :lol:
parpaneata scrie:Impresionant,pentru mine,ar fi un ....butoi de bere! Berea la halba are savoarea ei. Sau un vin alb.... Asta ar merge cu apa lui Gica! :D
La sedinta bem spritz sau bere? Ce e la meniu? :lol: