Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
mentionez ca eu nu duc cu mine,doar lucrurile ce mi sa cerut.
o experienta a fost deajuns sa ma trezesc cu 3 milione in minus,deci gata cu magazinul mobil...
daca cineva doreste ceva,sa ma anunte pe pm si duc ca placere...
Si eu imi faceam probleme cu prezenta pe la o anumita ora, pentru ca ajung pe la 8- 9 dimineata , pe data de 5 iunie. Si speram sa nu ma dea afara nimeni :lol: Deci m-am linistit...
Puteti ajunge oricand; campingul este deschis de dimineata de pe la ora 6 sau 7, iar daca ajungeti mai devreme, da-ti un mail la Camping Vampire si anuntati cand ajungeti, sa va deschida receptionerul poarta si sa puteti intra linistiti.
Sa ne intalnim la Bran!
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Am ajuns acasa si-mi pare rau ca multi au mai ramas. le multumesc tuturor care au fost la intalnire si ma bucur de atmosfera frumoasa si de toti prietenii vechi si noi. Multumesc organizatorilor, bravo !
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"