Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cu toate ca vremea a fost capricioasa,sambata plouand aproape continuu,ne-am revansat duminica cand timpul a fost frumos...
Va atasez cateva poze din excursia pe "drumul nemtilor,unde am surprins si cateva peisaje frumoase.
sau sa se aboleasca monogamia..ups ! :!: ..am vrut sa scriu:sa se interzica focul sau gratarul direct pe sol,sa nu ai voie cu muzica in locuri publice ...s.a.m.d...
CATALIN te mentii in forma maxima , ce pot sa spun ... peisaje de o frumusete exceptionala . mii de multumiri pentru pozele postate sunt superbe . pina la proxima intilnire va uram numai bine
Salutare! Intradevar superbe pozele! Ferice de voi ca ati ajuns in asa colt de rai. Cataline, cred ca deja poti sa schitezi o harta a patriei cu frumuseti autohtone (la natura ma refer, nu te gandi la altceva :lol: ).
P.S. Ai grija ca daca te infiaza seicul Bruneiului iti face mai intai circumcizie! Si cred ca doare :P Iar daca operatia nu reuseste degeaba renunti la monogamie! :lol: