Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va deranjez cu o rugaminte . Am cumparat o rulota LMC LUXUS 640 dublu axe , lungime aprox. 7.5 m , din 1983 si nu am o schita de montaj a cortului . Am cautat pe internet , dar rulota fiind asa de demult nu am gasit nici o documentatie . Daca ma puteti ajuta as fi foarte fericita . Rulota este garata pe terenul nostru de la munte ( unde nu am reusit sa ne construim casa , dar si asta este casa nu-i asa ?) , iar cat de curand vom merge cu copilul nostru de 4 ani . I-am face o bucurie daca am sti sa montam cortul . Va multumesc foarte mult .
Adriana Gavril
Constanta
0743335030adriana gavril
Mesaj privatE-mailSus
Referitor la cortul pentru rulota, este mult mai important daca stiti ce marca de cort aveti. In principiu, nu exista mari diferente in ceea ce priveste modul de montare a cortului; pot fi diferente intre scheletele diferitelor modele de corturi, in functie de marimea si complexitatea acestuia, dar si de producator.