Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Eu sunt rulotist de anul trecut si nu am avut curaj sa ies din tara.Anul asta am hotarat sa dau o fuga pina la Paris.Este cineva pe aici care poate si are amabilitatea sa-mi dea cateva sfaturi,locatii......
Victor Sava scrie:Eu sunt rulotist de anul trecut si nu am avut curaj sa ies din tara.Anul asta am hotarat sa dau o fuga pina la Paris.Este cineva pe aici care poate si are amabilitatea sa-mi dea cateva sfaturi,locatii......
nu mai misca nimic pe aici....nu mai avem idei noi!? a fost cineva din cei de pe aici in insula sylt din germania? am auzit ca ar fi fain.mai ales ca e ff aproape danemarca.
Victor Sava scrie:Eu sunt rulotist de anul trecut si nu am avut curaj sa ies din tara.Anul asta am hotarat sa dau o fuga pina la Paris.Este cineva pe aici care poate si are amabilitatea sa-mi dea cateva sfaturi,locatii......
Din fericire constructia casei merge foarte bine ceea ce inseamna ca vom fi faliti in curand si s-ar putea sa nu mai facem nici un concendiu asa departe.
Mergem la noi, la Azuga toata vara.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
dan, multumesc. poate dai mai multe detalii,daca se merita banii cu transportul pe insula.am vazut ca e scumpa si camparea.as fi vrut sa stau vreo cateva zile acolo ,pe insula.
george marcu,
nu va pot dori decat succes! ai sa o termini, si dupa aia sa vezi ce inseamna sa stai la casa :o
Pana la urma, ne-am hotarat, PLECAM !!!
Cred ca vom pleca in prima saptamana din iulie pe traseul stabilit pana la NordKap in Norvegia si daca mai apucam :D venim si inapoi.
Mai ne gandim daca mergem prin tarile baltice sau din Polonia luam FerryBoat-ul pana la Helsinki.
Din pacate nu prea am avut timp sa caut ceva pe ruta Gdansk-Helsinki, din ce am vazut pana acum nu sunt decat pentru marfa.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Poate ne intalnim pe traseu, tot la Nord Kapp vrem sa ajungemn si noi. :)
La noi data plecarii e fixata, 6 iulie dar nu m-am hotarat inca exact asupra traseului. As vrea ca la dus sa merg prin tarile baltice si sa ma intorc prin Suedia dar pe alta parte ma gandesc ca e mai indicat de mers la dus prin Germania, ma gandesc la semipreparatele mai variate care se gasesc in magazine, pentru o provizie de drum. Noi vom sta in general in campinguri la cort iar daca vremea e urata vom inchiria o casuta.
Drum bun si concediu placut!
deocamdata doar Suzuki SX4, fara rulota :(
................................ der Weg ist das Ziel
Misto.
Noi cred ca vom pleca pe 2-3 iulie prin Ungaria, Slovacia, Polonia, Lituania, Letonnia, Estonia, Finlanda si Norvegia pana la NordKap
La intoarcere vrem sa venim pe coasta de vest a Norvegiei (sau prin Suedia inca nu ne-am hotarat dar inclin spre Norvegia), Suedia, Danemarca, Germania, Austria si acasa.
Cu mancarea ai mare dreptate, este mai ieftina in Germania si merita sa-ti iei cat poti pentru Norvegia.
Noi am gasit cam tot ce-am vrut (in limita bunului simt) si in magazinele din Norvegia dar preturile erau mari chiar si in supermarket-urile KIWI (in genul Billa de la noi)
Marea problema va fi timpul ca si anul trecut, nu cred ca pot lipsi mai mult de 3 saptamani de la servici si sunt foarte multi km de facut si multe de vazut.
Traseul ideal pt mine ar fi la intoarcere prin Olanda, Belgia, Franta, Elvetia, Austria dar asta ar insemna cel putin 4-5 saptamani si o gramada de bani.
George Marcu @ maurice
Tot trei saptamani pot lipsi si eu si de aceea mi-am propus ca puncte cheie de atins Capul Nord si Insulele Lofoten. Asa ca m-am gandit sa merg cat mai "drept posibil" spre destinatie si sa ma intorc la fel, cu mici abateri pentru obiective deosebite de pe traseu. Stiu ca sunt multe lucruri frumoase de vazut, mai ales zona de vest a Norvegiei dar astea vor ramane pentru alta ocazie. Dintre orasele mari vreu sa vizitez Talinul, Helsinki, Rovaniemi cu oraselul lui Mos Craciun si Stockholm.
Sper sa avem noroc de vreme frumoasa la Capul Nord sa putem vedea soarele deasupra orizontului la ora 00.00 :)
deocamdata doar Suzuki SX4, fara rulota :(
................................ der Weg ist das Ziel