topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va pot comunica noile preturi pe 2009 al campingugului 2 Mai
Comentariile le astept din partea tuturor membrilor ClubRV. Deasemenea daca ai iun Yaht o salupa sau un velier pentru al tine parcat in portul Mangalia e 2 euro pe zi si ti se asigura curent .
No Comment
Ar trebui luat legatura cu domnul Gelu macar sa pastreze preturile de anul trecut pentru cei din clubrv avand in vedere ca suntem locatari vechi an de an
[quote="Bogdan George"]Va pot comunica noile preturi pe 2009 al campingugului 2 Mai
Comentariile le astept din partea tuturor membrilor ClubRV.
Deasemenea pentru posesorii de Yahturi, salupe, veliere pentru al tine parcat in portul Mangalia e 2 euro pe zi
Ca sa inteleg si eu ,pentru o familie cu una bucata copil intre 6 si 14 ani si doi adulti cu rulota si masina costa 105 ron pe zi? Ce conditii se ofera in banii astia ?
Capacitate camping nu stiu cat mai multi posibil , e cam cat un stadion de fotbal
4wc barbati, 4 wc femei, 5 chiuvete apa rece sau calda dupa vreme , apa e incalzita la serpetine facute din furtun si puse pe acoperis, 4 dusiri femei, 4 dusuri la barbati cu apa in acelasi regim cam atat
caraghios de scump,dar ce este si mai caraghios ,sa vezi cati prost o sa se inpinga si o sa plateasca cat se cere.
asta inseamna lipsa de oferte,si combinatia nesimtitului .
dar pana cand sunt prost care sa plateasca ,bravo lui !
Raspunsul lui Gelu la toata treaba asta este ca lui nu i-au placut niciodata rulotele. Si-l cred: ocupa loc mult, consuma mult curent si apa si vor sa plateasca putin.
Referitor la tarife, ca si anii trecuti, s-a facut o negociere pentru rulotistii care stau tot sezonul.
Campingul nu ofera mare brinza in afara atmosferei care nu poate fi descrisa in cuvinte.