INTALNIRE NATIONALA ClubRV-RO

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Oprisan Emil
Membru forum
16

Re: INTALNIRE NATIONALA ClubRV-RO

Mesaj de Oprisan Emil »

Familia Oprisan din Braila, doi adulti si doi copii de 8 si 10 ani, incercam sa fim acolo vineri de dimineata. Sper sa nu deschidem noi campingul. :lol: Perioada e 5 - 6 iunie.
Suntem rezultatul deciziilor noastre...
Stan Cristian
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Apr 1978

Mesaj de Stan Cristian »

Venim si noi din 5 pana pe 7 , 3 pers , 1 rulota.
Fam. STAN.
Mercedes Vito + Knaus Cheers 550
Bucuresti , Sect 4
Tel: 0722 60 90 53
dutu dan
Membru forum
16
Oras: BUCURESTI
Data nasterii: 05 Aug 1970

Mesaj de dutu dan »

din cele de mai sus citite eu [sunt mai incet in gandire]nu am inteles cum este cu taxa de cazare[vreau sa fiu sigur] :
cei care NU sunt membri cotizanti platesc 50% din tarifele ,,VAMPIRE" sau NU,sincer pe mine ma intereseaza si partea financiara a participari,nu vreau sa ma trezesc pe data de 05-06-09 ca trebuie sa dau o alta suma fata de cea la care ma asteptam.
multumesc pentru raspunsul dat de cei care organizeaza evenimentul [la care sincer cred ca merg oricum dar prefer sa stiu de la inceput care au fost conditiile impuse de cei de la ,,VAMPIRE" sa nu existe disconfort pentru o chestie care nu a fost lamurita pe intelesul tuturor]
DUTU DAN

Ti s-au dat doua urechi si o singura gura, pentru a asculta de doua ori mai mult decat vorbesti. (Proverb chinez)
dutu dan
Membru forum
16
Oras: BUCURESTI
Data nasterii: 05 Aug 1970

Mesaj de dutu dan »

14 ? [sau ma insel] -din Bucuresti fam. DUTU [ DAN+MIHAELA + RUXANDRA] +una bucata boxer german[THOR] +rulota ,,HOME-CAR EUREKA 38" vom sosi pe data de 05-06-2009 si ne vom lua ramas bun de la noile dar si mai vechile cunostinte pe data de 07-06-2009[cam pe la pranz]
Fişiere ataşate
090405_091411.jpg
el este THOR
(2.86 KiB) Descărcat de 1852 ori
DUTU DAN

Ti s-au dat doua urechi si o singura gura, pentru a asculta de doua ori mai mult decat vorbesti. (Proverb chinez)
samira maria stefan
Membru forum
15

Mesaj de samira maria stefan »

URA! Ne insciem si noi....
15. Fam. Stefan (2 adulti+1copil, 8 ani si un catel, Buffy, 4 ani).
Vom ajunge vineri dimineata si plecam luni (5-8 iunie.)

Toate cele bune!
Samira Stefan & Company
0766.653.668
Irina Strimbeanu
Membru forum
16

Mesaj de Irina Strimbeanu »

Daca tot s-a deschis si lista de catei,anuntam si noi participarea.
DEci :
16 : Fam Strimbeanu -2 mari, 2 mici ( 3 si 6 ani)si Raya(vezi avatar).Sosim de vineri (poate chiar de joi) si stam pana duminica.
Irina, Mircea,piticii si Raya
Titel Cojocaru
Membru forum
15

Mesaj de Titel Cojocaru »

Pt.dl Curelea,am scris in mesaj ca perioada este 05-08 06 09 atat ca am trecut luna mai.Daca are vreo importanta in tabel sunt trecut 05-07 06 2009.In alta ordine de idei cei din Bucuresti care pleaca vineri dimineata nu ar frumos sa ne intilnim si sa plecam toti in formatie.Ora se poate stabili pe forum.
0769267947 mitsubishi pajero+fendt 510
coca si sebi iacob
Membru forum
15

Mesaj de coca si sebi iacob »

Chiar daca nu am avut timp sa scriem pe forum sa stiti ca l-am vizitat cat de des s-a putut si am fost la curent cu tot ce se intimpla.Ne-a durut faptul ca atunci cand am vrut sa ne lasam mesajul am constatat ca nici macar nu ne mai putem loga.Probabil ca RAPIDO-TGV nu a mai placut la cineva ca denumire si ne-a scos chiar de pe lista cu membrii chiar daca aveam cotitizatia platita si eram undeva printre cei care au pus umarul-macar la imnul clubului....daca isi mai aminteste cineva de primele intalniri????
Oricum noi purtam cu mandrie sigla pe rulotica si indraznim chiar sa venim la intalnirea anuala.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Foarte bine si abia astept sa va cunosc, sincer eu nici nu am auzit de imn, cat despre nik-uri, nu trebuie sa va suparati e bine ca ne putem vedea si si discuta.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

Ohoho prieteni vechi....., pentru cine-i in cauza! :lol: :D
Bine ati "re"venit, de atunci sau schimbat multe..... si schimbarile vor continua 😉 :mrgreen: :roll:

Pentru cine-i interesat de "istorie CRv": viewtopic.php?f=2&t=112&st=0&sk=t&sd=a&hilit=rapido
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Intr-adevar, bine ati revenit Rapido-TGV :).

S-a hotarat schimbarea poreclelor cu numele real; si probabil ca, deoarece nu ati mai scris de multa vreme, contul dumneavoastra a fost dezactivat. Dar faptul ca v-ati reinscris pe mine ma bucura. Asteptam sa ne intalnim la Bran, sa ne cunoastem.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
George Dragomir
Membru forum
16
Oras: MIZIL
Data nasterii: 01 Mar 1975

Mesaj de George Dragomir »

Salutare tuturor,

Suntem familia Dragomir si dorim sa participam si noi la aceasta intalnire. Am mai fost in Vampire Camping si ne-am simtit excelent.
Am primit invitatia pe mail de la dl. Catalin Mihailescu, caruia-i multumim pe aceasta cale. Echipajul are in componenta 2 pers., iar " atelajul" este format din Renault Megane+Dethleffs Rondo.
Asteptam detalii vis-a vis de programul efectiv.
George Dragomir
Subaru Forester + Knaus Sudwind 450 TF - Ploiesti
tel. 0723630176
Încuiat