Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de alimentare cu apa.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna seara!sunt o noua posesoare de rulota beyerland sprinter 430-MD din Galati si imi place la nebunie site-ul asta pentru ca m-a luminat mult in ceea ce priveste functionarea si probleme unei rulote.Intrebarea mea arzatoare este :unde e pompa de apa??? ( pentru ca nu-mi merge apa )ca daca este in compartimentul acela in care sta butelia eu am o mufa pe care scrie :caravan accesories mobile(CMC) care are un furtun de si 2 fire ce intra in rulota dar ....nu prea cred ca e pompa, asa ca nu stiu daca am sau nu pompa....ma lamureste si pe mine cineva priceput?va multumesc anticipat, Gabriela ma numesc
probabil ca pompa a fost luata jos (furata sau stricata) si e posibil ca acele doua fire sa fie chiar de la pompa. cel putin asa era la mine.
pune un aparat de masura pe cele doua fire si verifica daca ai tensiune cand deschizi robinetul.
nu, nu am asa ceva si nici rezervor de apa nu am, ma gandeam sa folosesc un bidon de 20l, oare e bine??...am doar o capsulape care scrie"caravan accesories mobile"din vare pleaca 2 fire si un furtun,care se conecteaza printr-o priza la rulota in zona in care e si butelia.Avea acel furtun rupt , l-am lipit cu o solutie speciala, astept sa se usuce si sa bag in apa acea capsula sa vedem daca e vreun rezultat.Va voi tine la curent, multumesc pentru ajutor,sunteti de nadejde ptr. niste incepatori ca mine si ca sotul meu.