Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va salut!!Suna tentant ptr.cineva destinatia aceasta?Noi vrem sa mergem,desi nu stim o locatie anume.Poate vine cineva si cu o idee de loc frumos si linistit in care a-ti mai fost..Cipriane,te intereseaza?Apropos,nu ai mai dat nici un semn de viata
NU mai am bani de dat,NU mai am datorii la STAT!!! FORD FOCUS TOURNIER+HOME CAR 382
Salut Claudiu!
Vineri dupa amiaza voi fii prezent la locatie.Am mai fost de doua ori anul acesta,zona este frumoasa si linistita,mariata deplasarea,singurele probleme ar fii ceva gunoaie si drumul destul de rau aprox 2.5 Km dar cu atentie ajungem foarte bine.Poate vine si Ciprian.
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
Salut baieti! Din pacate lucrez in sambata asta si nu pot veni...Week-endul viitor as fi liber si daca nu intervine ceva, cu siguranta ne alaturam vreunui grup...
Am fost la Calugareni week-endul trecut si a fost foarte frumos
salutare natiune,
s a inmultit deplasarile in ultimul timp Claudiu, dar sper sa putem veni si noi. poate facem si un pescuit pe baraj .cu drumul prost ne descurcam Florine mai rau cu gunoaiele.
Si inca ceva...Plecam in concediu pe 15 iunie si vrem sa mergem 3 zile la Corbu, 3-4 zile in Delta si restul, vreo 10-12 zile la munte.
Oricum o sa lansez propunerea atunci cu vreo saptamana inainte.
draga Florin,tu de care locatie vorbesti?Sper ca de Valea Doftanei,nu? :?: Poate stabilim si cat de cat un loc.Cat despre ce spui tu,Ciprian,te referi la Paltinu?
NU mai am bani de dat,NU mai am datorii la STAT!!! FORD FOCUS TOURNIER+HOME CAR 382
Buna ziua !Ma bucur ca ati ales ca destinatie Valea Doftanei,e o zona frumoasa si linistita.Din motive obiective nu putem veni si noi,dar saptamana viitoare cu siguranta vom ajunge pe acolo.Va sugerez sa mergeti pe Valea Orjogoaiei,se trece de barajul Paltinul,de comuna Valea Doftanei si tot inainte ,e o centrala Luxten in Valea Seaca si undeva pe dreapta e o poienita larga.e o portiune de drum mai dificila dar cu rabdare se rezolva.Va dorin distractie placuta si numai bine !Ana si Viorel!