Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de incalzire
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
am observat ca nu am sticla prin care se vede flacara la truma. stiti unde as putea gasi una? sau unde as gasi o sticla care sa poata fi taiata la dimensiunea necesara?
Aceea de fapt nu este sticla este o folie mai groasa de "mica" de 42x12mm un material izolator termic. Se poate cumpara de la Peti impreuna cu cele doua garnituri de Klingerit la pretul de 4,40 Euro/set ( Cod FALLE 310/230 )
Principala calitate a acestui material este transparenta, deci se poate vedea prin ea, dar ca sa etanseze perfect gazele, trebuie montata neaparat impreuna cu cele doua garnituri, una dedesubt si alta peste ea.
Exact asta este materialul ! Nu stiu daca se mai gaseste, asa ca este mai simplu si mai sigur sa o cumperi gata debitata si gaurita, dar si cu cele doua garnituri de etansare .