Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Absolut superb abia asteptam si noi urmatoarea intilnire . Ati avut o vreme excelenta si va dorim sa aveti numai vreme frumoasa la toate iesirile voastre. Absolut superbe pozele sunteti adevarati!tineti-o tot asa, numai bine!
Bojan Valentin scrie:Absolut superb abia asteptam si noi urmatoarea intilnire . Ati avut o vreme excelenta si va dorim sa aveti numai vreme frumoasa la toate iesirile voastre. Absolut superbe pozele sunteti adevarati!tineti-o tot asa, numai bine!
Multumim Vali,noi va asteptam cu drag la intalniri ,absolut dezinteresati si fara nici o conditie,dar :sa nu uitati shnitzelushele acasa !!! :D
Multumesc Dane,mi-am insusit ideea referitoare la inchiderea contului ulterioara postarii pe forum,asa ca....m-am executat.
In ce priveste familia Drumea,ai mare dreptate dar lasa-i sa mai copilareasca nitzel,sunt prea cruzi...oare gresesc? (adevaru' e ca si mie mi-e ciuda cand vad ca se scoala la unspe' fara nici o grija !!! )
In ce priveste viitorul copil, poate-l petim pe Dl.Parpaneata sa fie nash:toata ziulica vorbeste Florin de domnia sa si numai la superlativ,chiar am intrat la idei,dar sa nu-i spui ... :D
Cristi Nastase scrie:Felicitari,foarte frumos . :D Florine am vazut intr-o fotografie ca ai facut burtica :D .Iubi ai grija de el ca ma ajunge din urma :lol:
Bucatare , de aia face burtica fiindca are grija de el !
Dl.Catalin Popescu ,felicitari .Comentariile nu mai au sens ,se vede din poze ca fost o iesire super, alaturi de celelalte echipaje.Locul ales si peisajul este minunat.Sunteti de invidiat :P
Liliana & Costi BV.