INTALNIRE NATIONALA ClubRV-RO

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: INTALNIRE NATIONALA ClubRV-RO

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Si eu cred ca Laguna Albastra e Ok, acolo unde am propus eu nu se poate ca nu sunt pregatiti pentru alimentare cu curent su dusuri
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

data intilnirii este fixata ? iunie 5-7 ? sau nu e sigur nici data?
intreb,deoarece nu pot fi in doua locuri in acelasi zi,si timpul din pacate trebuie planificat.
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Dan Cilan
Membru forum
16

Mesaj de Dan Cilan »

Peti , esti membru fondator , discutia este si la topicul : viewtopic.php?f=20&t=2597&start=45 unde tu ai acces.
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
samira maria stefan
Membru forum
15

Mesaj de samira maria stefan »

Buna seara!
De cand a anuntat domnul Constantin Curelea data la care va avea loc intalnirea din acest an 05-08.06.2009, urmaresc din ora in ora sectiunea Propuneri activitati CLUBRV-RO in anul 2009, in speranta ca se va stabili si locatia. Trebuie sa recunosc ca sunt dezamagita de cat de greu merg lucrurile. Abia astazi am vazut ca aceasta discutie se mai poarta si pe topicul: viewtopic.php?f=20&t=2597&start=45 unde eu nu am acces. Poate ca acolo lucrurile stau altfel... si intr-un final, vom si noi auntati de decizia luata.

Un week-end reusit tuturor!
Samira Stefan & Company
0766.653.668
dan tautu
Membru forum
16
Oras: bucuresti
Data nasterii: 01 Ian 1965

Mesaj de dan tautu »

daca locul de intilnire se stabileste acolo unde nu toti pot macar sa citeasca despre ce se aranjeaza imseamna ca fie la mijloc este o spaga grasa ptr unii fie trebuie ca majoritatea sa se supuna conducatorilor
opel astra 1,6+gruau espace

daca nu va grabiti, nu intrati ,mai ies eu din cand in cand!
tel:0729592192
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Domnule Dan Tautu, cred ca folositi cuvinte care nu va fac onoare si trebuie sa intelegeti ca este vorba de intalnirea membrilor CLUB RV, Dumneavoastra sunteti doar un simpatizant al clubului si doar un simplu membru al acestui forum si asta nu va da dreptul sa accesati acea sectiune si cu atat mai mult sa jigniti membrii acestui club si forum.
Daca eu as fi un moderator sau admin al acestui forum vas exclude fara JENA.
Va doresc o noapte buna.
Apropos, de ce nu incercati sa gasiti dumneavoastra o locatie si sa vedem cam cata spaga puteti lua :twisted: , asta asa de curiozitate, dar aveti grija ca trebuie sa multumiti 40 sau 50 de rulotisti si spaga poate nu e suficienta.
Si asta ca trebuie sa fac mari, foarte mari eforturi sa ma abtin :evil:
Pe cati dintre membrii clubului sau forumului ii cunoasteti sau cati va cunosc?
Auzi la el, spaga..., mamaaaaaaaaaaaaaaaa, de ce nu stau si eu mai aproape de Berceni?

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Liviu Odagiu
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Odagiu »

Sunt de acord cu colegul Gigi Serpescu si sustin si eu excluderea domnului Dan Tautu de pe acest forum.
Stimate domn Dan Tautu acest camping Laguna Albastra eu l-am gasit absolut întâmplator si am postat ceea ce am gasit la sectiunea campinguri nici macar nu am propus vreodata ca întâlnirea nationala sa se desfasoare acolo.
ÃŽti garantez ca nu am primit spaga pentru asta.
Faptul ca am postat o informatie despre un camping care îi poate interesa si pe alti colegi ce calatoresc prin tara nu înseamna ca am primit spaga de la cineva.
Bine spunea Calin Jurca la un moment dat ca unii considera forumul un chat unde scriu mult dar foarte prost.
Liviu Odagiu
Skoda Octavia II + Hobby Excellent 535 ULB
Dan Cilan
Membru forum
16

Mesaj de Dan Cilan »

dan tautu scrie:daca locul de intilnire se stabileste acolo unde nu toti pot macar sa citeasca despre ce se aranjeaza imseamna ca fie la mijloc este o spaga grasa ptr unii fie trebuie ca majoritatea sa se supuna conducatorilor
E foarte simplu! Plateste si tu 10 RON/luna , si ai acces in sectiunea membrilor ! Fara suparare , evenimentul este organizat de ClubRV adica de membrii cotizanti , care hotarasc unde se va tine si cand. Fa-te membru cotizant , si-ti va fi ascultata parerea ! Simplu ! Nu ne jigni pentru simplu motiv ca tu esti doar simpatizant si nu cotizant.
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
Titel Cojocaru
Membru forum
15

Mesaj de Titel Cojocaru »

Din cite se pare aceasta Laguna ar fi ok.pretul si conditiile la fel.De ce nu se poate aici?Nu prea cunosc zona dar cred ca merita.
0769267947 mitsubishi pajero+fendt 510
samira maria stefan
Membru forum
15

Mesaj de samira maria stefan »

Dan Cilan scrie: E foarte simplu! Plateste si tu 10 RON/luna , si ai acces in sectiunea membrilor ! Fara suparare , evenimentul este organizat de ClubRV adica de membrii cotizanti , care hotarasc unde se va tine si cand. Fa-te membru cotizant , si-ti va fi ascultata parerea ! Simplu ! Nu ne jigni pentru simplu motiv ca tu esti doar simpatizant si nu cotizant.

De cand m-am inscris pe acest forum am cerut informatii in legatura cu modalitatea in care pot deveni membru cotizant. Oricum 10 lei pe luna este o suma nu mica, ci foarte mica. Asa ca nu a fost nevoie sa ma gandesc prea mult daca sa devin membru cotizant, sau nu. Mai ales ca am invatat foarte multe lucruri de pe acest forum. Chiar astazi am trimis din nou adeziunea pe mail-ul domnului Constantin Curelea. Sper ca a primit-o :D. Avand in vedere ca intalnirea anuala a clubului nu este foarte departe... (5 iunie), m-am gandit ca pot plati atunci cotizatia pana la sfarsitul anului, dar pot sa trec si pe la banca. Nu-i problema! Si tot din dorinta de a fi de folos am dirijat cei 2% din valoarea impozitului pe anul 2008 catre asociatia CLUBRV-RO.
(Si cum sunt femeie... si curioasa in acelasi timp... o sa platesc cat mai repede cotizatia... pentru a afla.... tot ce se discuta.... :lol: . E drept si meseria e de vina. Nu trebuie sa pierd nimic, nici macar o stire sau vreo barfa)

O seara buna si abia astept sa ne cunoastem!!!
Samira Stefan & Company
0766.653.668
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Domnule Dan Tautu,

In calitate atat de moderator, cat si de membru cotizant, va rog sa cititi cu atentie denumirea sectiunii unde se discuta despre intalnirea nationala: "Forumul membrilor fondatori si asociati". Din cele stiute de mine dumneavoastra nu faceti parte din nici una dintre aceste categorii. De aceea, va rog sa nu jigniti colegi de forum care au alte drepturi fata de dumneavoastra. Este cel putin lipsa de politete sa faci afirmatii care nu au acoperire. Va rog sa considerati acest mesaj ca un avertisment referitor la atitudinea dumneavoastra fata de alti colegi de pe forum.

Doriti sa va implicati in aceasta intalnire nationala? Nu va opreste nimeni. Incercati sa va ganditi la urmatoarele conditii care ar trebui sa fie intrunite pentru intalnirea nationala:
- sa fie in centrul tarii;
- sa aiba un acces facil;
- sa ofere posibilitatea camparii a minim 50 de echipaje;
- sa ofere conditii decente acelor echipaje;
- sa ofere siguranta;
- sa ne putem strange intr-un loc (terasa, sala derestaurant...) cu totii;
- sa fie la un pret pe care sa si-l poata permite oricine...

Doriti sa continui? Deoarece multi dintre membrii asociati sau fondatori au mai trecut prin astfel de intalniri, acordati-ne creditul ca stim cam cum trebuie sa arate o astfel de locatie. In plus, daca fiecare dintre membri forumului ar veni cu o parere, ar dura si mai mult. Asadar, aveti rabdare cateva zile si veti afla toate detaliile necesare. Si poate, veti avea timp sa reflectati si la afirmatiile pe care le-ati facut despre ceilalti membri.

Va multumesc pentru intelegere si sper sa ne cunoastem fata in fata la intalnirea nationala.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Ce bine ca nu sunt moderator, ca altfel il excludeam din comunitatea noastra si pe urma as fi fost mustrat de constiinta, de; asa sunt eu mai impilsiv.
Subtire domnilor subtire, in curand din spagari, o sa ajungem si .... mai stiu eu ce.
In semn de protest fata de comportamentul acestui coleg ma declar in SILENZIO STAMPA ( pana dupa intalnirea clubului) si o sa ma gandesc daca o sa particip la intalnirea CLUB RV.
imi aduc aminte de faptul ca, Catalin Mihailescu a fost foarte deranjat ca unii rulotisti si fosti colegi ai nostrii au scris ceva deranjant pe alte forumuri si acum cand se scrie in direct SPAGARI...
Se poate ca unii vor spune ca nu e o pierde si poate ca asa e.
Il silenzio stampa è la scelta di non pubblicare notizie su un determinato episodio di interesse dei mass media

Încuiat