Util-Rezervor 60 litri

Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de alimentare cu apa.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Catalin Popescu
Membru forum
16

Util-Rezervor 60 litri

Mesaj de Catalin Popescu »

Buna ziua,deschid acest subiect deoarece am tot auzit la intalniri colegi rulotisti care sunt nemultumiti de capacitatea mica a rezervoarelor de apa existente deja pe atelaje si preturile destul de mari la cele noi,dedicate.
Nici eu nu am fost fericit cu rezervorul rulotei 35 litri,dar la indicatia lui Marius Amarazeanu am gasit o firma ce comercializeaza printre altele si diferiti recipienti din plastic.Am gasit la dansii si acest rezervor de 60 litri,la fabuloasa suma de 43 ron (TVA inclus),pe care l-am si montat deja.Atasez foto:
Hilux Vigo + Knaus 500
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: Util-Rezervor 60 litri

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Eu am luat doua de 35 l si cu robinet de scurgere, am vazut si in Metro, sunt mai usor de manevrat
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Catalin Popescu
Membru forum
16

Si un lucru deloc minor,gurile de acces sunt suficient de largi.De exemplu,pentru pompa Comet de 0.8 era okay,dar cand am schimbat-o cu o Comet Vip Plus am constatat ca nu intra in rezervorul de 35 l...
Azi am cronometrat si timpul de umplere prin metoda lui Sandu:pompa 2-priza bricheta:60 litri-12 min fix.Concluzie,multumitor.
Hilux Vigo + Knaus 500
Radu Mihnea
Membru forum
16

Mesaj de Radu Mihnea »

Buna Seara ,
Ati putea sa ne spuneti si de unde l-ati procurat? Sa speram ca aceasta precizare nu va fi luata ca o incercare de publicitate pt firma respectiva. Daca nu este permis, va rog transmiteti pe PM
Cu multumiri
Mihnea- Megane II Estate+ KIP KG42EK
Catalin Popescu
Membru forum
16

Buna ziua,firma (nu retin numele) se afla pe E 85 (stradal) langa Complexul Doraly,pe partea dr.cand se iese din Bucuresti,chiar inainte de prima cladire Doraly,la 150 metri dupa podul de peste soseaua de centura.Foarte usor de localizat,deoarece au fel de fel de produse din mase plastice pe un stand la sosea .Prog 9-17.
O zi buna.
Hilux Vigo + Knaus 500
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Mai precis in Afumati, peste drum de Service Dacia Simpo Trans.. Asa cum zice Catalin, nu poate fi ratat, marfa e pe trotuar, sau pe locul pe care trebuia sa fie trotuarul.. :D :D
penca
Membru forum
17

Mesaj de penca »

Pe tema asta pot sa va spun ca eu mi-am montat un rezervor de 150l pe un Dethleffs Camper nou, la dealerul din Germania. M-a costat 150 euro cu tot cu montaj profesionist (sub banca de mijloc au scos rezervorul de 40 l si l-au pus pe cel mare). Vechiul rezervor mi-a ramas mie ca nu au vurt sa-l ia inapoi.

Am o singura problema: din cauza faptului ca nu are aripioare anti-val nu pot merge cu apa in rezervor. Tangajul produs poate sa ma rastoarne (au tinut sa faca un proces verbal cu mine in care sa-mi spuna asta).

In rest, beneficiile? Incomensurabile.
Dragos Penca
Radu Mihnea
Membru forum
16

Mesaj de Radu Mihnea »

Buna Seara,
multumesc pt raspuns, banuiam ca o sa ma indrumati in directia respectiva, speram sa fie ceva mai aproape, dar nu e nici o graba , ajung acolo odata- si-odata. Stiu locul bine, nu mai e nevoie de alte explicatii. Am luat acum ceva timp de la Exis 2 rezervoare de cate 23 litri, din acelea tip troller, cu maner si roti, unul de apa curata si unul de apa menajera. Pe cel de apa curata l-am montat deja, in dulap (deasupra Tumei) in paralel cu cel al rulotei de 15 l, care este cam mic totusi, iar celalalt l-am pastrat pt a cara apa cu el de la locul de alimentare, deci tot pt apa curata. Ma gandeam totusi ca nu ar strica, ca in locul celui de 15 l sa montez unul de 60 l , ca cel prezentat mai sus, nu stiu daca are rost sa caut unul mai mare de atat, sper sa ajunga, mai ales daca va ramane in paralel cu cel de 23 l.
Multumesc pt amabilitate. :lol:
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Buna seara tuturor!
In ajutorul celor care sunt departe de Doraly sau sunt din tara si sunt interesati de rezervorul de 60l, va informez ca acelasi produs l-am vazut astazi in Practiker, la Vitan, la pretul de 60lei.
Sper ca am fost de folos!
Respect!
Radu Mihnea
Membru forum
16

Mesaj de Radu Mihnea »

intr-adevar, am luat un astfel de bidon de 60 l, ca cel din fotografia de la inceputul topicului de la Praktiker , dar din Militari, pt ca nu am mai ajuns pana in Voluntari la Doraly, la pretul de 58 RON. L-am si montat pe rulota in fata langa butelii, a incaput cam la fix, a trebuit sa-l pun in partea cealalta fata de cum era cel original de 15 l , adica in dreapta si sa-i fac o gura noua de alimentare pt ca este mult mai inalt ca celalalt si nu se mai potrivea la nivel cu gura de alimentare pe care o aveam pt cel vechi.Cu stima
RollandBilti
Membru forum
16

Mesaj de RollandBilti »

am luat si eu o dihanie din asta. singura problema a fost ca eu a trebuit sa-l pun la orizontala (sub bancheta) si picura pe la capace oricat de bine-l strangeam.
cred ca trebuie doar sa avem grija sa nu creeze apa balans la rulota in mers. zic asta datorita volumului mare.
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

@rollandbilti: pai eu cred ca nu prea e recomandat, din cele ce am citi pe forum, sa mergem cu rezervoarele pline ci sa le umplem la destinatie.
cu respect!
Scrie răspuns