Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Daniel Posirca scrie:de la poienita care se vede mai sus, daca mai inaintezi vreo 200 m, e un loc superb intre padure si rau, mai izolat si unde nu e asa trafic cum e acolo langa drum...eu acolo as' prefera
oricum, ajung vineri dimineata cu doua echipaje si ma hotarasc atunci, la fata locului
week-end placut tuturor!!!!
Acolo spuneam si eu mai ales ca suntem mai multi si ocupam toata poienita.
A intervenit ceva la serviciu si nu mai pot ajunge maine dimineata la prima ora, cum ma laudam mai devreme. Sper sa ne vedem totusi mai pe seara, spre ora 20.00 si sa putem ciocni un pahar ( sau mai multe)...Va salut pe toti !!!!
:shock: :shock: :shock:
Salutare la toata lumea.
Se pare ca nu mai ajung vineri dimineata si vin dupa amiaza pe la 18---19.00.
Sper ca cine ajunge primul sa nu se campese pana nu ajungem cu toti la un consens.
Multumesc anticipat ptr.intelegere si ne vedem la un pahar de palinca.
In privinta ,,manelistilor"ei sosesc duminica dupa ora 12-00 (deci noi suntem satuli de distractie sper)
Distractie mare tuturor...... :lol: :lol: :lol:
skoda octavia combi 4x4 si adria 502
radu @ cristiana----mely si deny
tlf.0723547026
buna seara ;pt. cei care nu au mai fost [adica poate doar eu ]ceva indrumari despre drumul care trebuie urmat ..si inca ceva am inteles ca este si o taxa cum se procedeaza se plateste ceva in comuna sau este colectata la locul faptei.
DUTU DAN
Ti s-au dat doua urechi si o singura gura, pentru a asculta de doua ori mai mult decat vorbesti. (Proverb chinez)
........oricum as face mai devreme de sambata dimineata nu am cum sa ajung asa ca banuiesc ca am sa remarc celelalte rulote care au ajuns la locul faptei
DUTU DAN
Ti s-au dat doua urechi si o singura gura, pentru a asculta de doua ori mai mult decat vorbesti. (Proverb chinez)
Pt.Dutu Dan - locatia:de la intrarea in Calugareni la al 2- lea sens giratoriu faceti dreapta se merge pe drumul asfaltat iar dupa padure se vede pe stanga un lac , imediat dupa lac stanga si ne vedeti la cca. 300m.
Despre taxa...au altii grija sa nu va faca sa o ratati.Veti fi opriti inainte de a ajunge la locul de campare si veti plati 10 Ron.
Noi ajungem vineri pe la 17.2 rulote
@dan( sau ceilalti "incepatori"): la al doilea sens giratoriu din Calugareni faci dreapta, iar la urmatoarea rascruce in Y tii partea stanga. Intri in padure, iesi din padure si te uiti brusc la stanga :lol: n-ai cum sa ratezi tabara ! Acolo, pe ultimii 200 de metri iti trebuie putina atentie in vreo 2 locuri pentru ca poti deranja gazonul cu podeaua rulotei daca te grabesti. De-aia spunea Bogdan ca-i mai greu sa ajungem in poienitza izolata...mai ales pentru cei ca noi, cu ansamblul mai lung.
@victor: eu ma asteptam la cu totul alt bonus de la Bucataru' data trecuta. In cazul asta nu ma mai oftic asa de tare ca l-am pierdut
Speram sa ajungem si noi, chiar de va fi doar o vizita scurta.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie