Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Interesant.
Mie mi-au spus ca au mai avut rulote si ca au legaturi pentru curent si tot ce trebuie. Si ca pretul e de 10 lei/noaptea/persoana pentru campare.
Sunt curios de ce va raspunde.
Liviu Odagiu
Skoda Octavia II + Hobby Excellent 535 ULB
De ce nu am face intalnirea aici: http://www.campingdeoudewilg.nl, mai ales ca mesejul trimis de domnul Tabra a scris ca acest camping face fata la 50 de rulote si vad ca totul se invarte in jurul sibiului, iar pretul este mai mult decat rezonabil
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Din pacate, nu putem organiza intalnirea la Carta, deoarece in acea perioada o parte din camping va fi ocupata de un grup de turisti din Olanda (vreo 20 de rulote).
Peti, campingul este format din 3 parcele separate printr-un "perete" de vegetatie. In poza de ma jos se vede despartirea aleilor de acces:
2008 220 [640x480].jpg
Insa loc este pentru 50 de rulote, din spusele proprietarilor (informatiile din anuntul postat de mine sunt date de ei).
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Revin cu amanunte legate de campingul "Laguna Albastra" din Fagaras.
Pretul pentru rulota+masina+curent+acces la cabinele de dus (apa calda non-stop) 25 lei
Din cate am inteles sunt 15 cabine de dus (8 interior si 6 exterior)
Intrarea la piscina 15 lei adulti si 10 lei copii (24 de ore, apa calda non-stop).
Exista posibilitatea de a pescui, de a juca forbal, tenis....
Sunt bine veniti si cateii :D (dar nu au voie la piscina).
Cine doreste mai multe amanunte il poate contacta la orice ora pe dl. Popa (patronul complexului) tel: 0744.307.799
Pe noi ne-a convins si vom merge intr-un mic concediu cat mai curand.
Toate cele bune!
Eu as propune sa se faca o lista cu propunerile si fiecare sa voteze. Timp de vot: 1 saptamana. La sfarsitul perioadei de votare, locatia cu cele mai multe voturi devine castigatoare. Astfel nu mai e nevoie ca cineva sa actualizeze in permanenta situatia voturilor ci sistemul va face acest lucru pentru noi :).
Stiu de la Dl. Curelea ca mai asteapta 1-2 zile un raspuns de la inca o posibila locatie si cred ca apoi ar fi bine de facut acel vot...
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
luidort peti scrie:multe poze faine,dar nu prea vad campingul unde incap 50...
Camping-ul nostru este de 1 hectar sau theoretic încap 50 de rulote.
N-am avut grupurile mai mare de 28 de rulote.
dar avem în aceasta perioada, un grup de 20 de rulote din Olanda si 70 sigur nu incap
manette
Martina,acolo e un hectar de camp liber. Pe camp liber stam si off-camping. Te invit la soacra mea la tara. E la fel. Mai are si un prun si un mar si un corcodus si un gutui,etc. Mai furi si o rosie din gradina. Hai sa fim seriosi! Altceva am vazut in campingurile de prin strainatate. Mai ales in partea vestica a Europei. Acolo e la fel ca la Vampire si ca in alte parti. Un camp ingradit. Atat! Daca astea sunt campinguri....pai atunci am si eu camping de rulote la Valea Mare.