bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Interesant într-adevar si merita atentia, ajutorul si respectul nostru.
Este interesant iarasi sa vedem ce s-a întâmplat cu asociatia aceea (o mai exista, câti membri avea, eventual sa contactam dintre acestia, etc).
Poate ne spune dna Niculina niste nume...
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Cred ca ar fi bine sa afli mai multe. Cat timp petrece acea stimata doamna acolo. Am putea face o colecta ptr cumpararea catorva lucruri strict necesare. Paturi,lenjerie de pat,perdele,etc. Ii putem infrumuseta viata prin lucruri simple. Afla mai multe,mai ia niste colegi cu tine si hai sa facem impreuna un gest frumos.
Sa faci un bine cuiva,sa ajuti UN batran (care are demnitatea sa nu ceara chiar daca are nevoie si sa nu se planga de viata pe care o duce),sa ajuti un coleg care are aceiasi pasiune cu tine.....dar de o viata de om,este mai greu si este mai usor sa fi ironic aici pe forum si sa ....... dar mai bine nu mai continui.
Doamna Badea nu se mai plange nici de tantari, nici de rulota pe care o are de o viata,si nici de multe altele,cum ar fi singuratatea si .....ce sa mai zic.
Printre altele i-am pomenit de Clubrv,de forum si de internet si dansa imi raspunde :domnule lasa-ma in pace cu internetul ca eu de abia ma descurc cu telefonul mobil.Sant multe de spus,si nu ar fi multe de facut....numai ....o mana de ajutor.
Stiti ma gandeam si eu, oare cum o fi sa stai un timp indelungat,singur(are totusi un tv Sport alb-negru) zile si nopti in sir intr-o rulota ca a dansei.Va rog inchideti putin ochii si incercati doar sa va imaginati....e ia spuneti cum este ?
Ultima oară modificat 11 Mai 2009, 00:47 de către Cristi Dronca, modificat 1 dată în total.
Sergiu se pare ca am postat amandoi in acelasi timp, si sa stii ca acum iti multumesc din suflet pentru postul tau.Da putem face ceva pentru a aduce o raza de soare in inima si in sufletul unui batran, coleg cu noi de aceiasi pasiune,daca pot spune asa.Ma voi interesa pentru a afla si alte amanunte, si iti multumesc sincer pentru cel de-al doi-lea post.
Numai bine.
Multumim, Cristi !
Intr-adevar, o rulotista demna de RESPECT...
Daca ajungeti sa vorbiti cu ea si daca faceti publica o eventuala lista cu lucruri necesare vietuirii de rulotist in singuratate, sunt convins ca multi dintre noi vor face cate putin pentru a-i face viata mai usoara. Spre exemplu ne putem ajuta de iesirea nationala pentru a concretiza ceva in sensul asta. Sau, de ce nu, poate o convingem sa participe si ea ca invitat de marca de la care multi am avea ce invata (sau macar asculta povesti).....
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Ma înclin in fata pasiunii transformata in mod de viata.Daca este nevoie si o stim bine ca este ,incercam sa fim alaturi.. Felicitari Doamnei Medic Niculina Badea si in aceeasi masura lui Cristi Dronca pentru faptul ca a avut "ochi sa vada".
Cristi, multumesc pentru povestirea ta, destul de impresionanta. Exact cum zicea si Sergiu vreau sa stiu cat timp sta acolo Doamna Niculina Badea.
Apreciez intentia ta de a incerca sa repari acea rulota. Dar, hai sa recunoastem ca nu prea mai ai ce sa repari la ea. Deci, vin cu urmatoarea propunere:
Ne apucam noi, membrii forumului, sa strangem niste bani si cumparam o rulota pe care o donam Doamnei Niculina Badea. Nici macar nu cred ca mai trebuie inmatriculata. Presupun ca nu se mai pune problema de a face deplasari cu ea. In acest caz cred ca este buna o rulota mai veche (ca an de fabricatie) dar in stare buna, eventual cu 4 locuri.
Haideti sa incercam sa uitam pentru moment de "contrele" pe forum si sa incercam sa demonstram ca suntem rulotisti si in primul rand oameni.
Deci, deschid eu lista de donatii cu 50 euro.
Lista este deschisa.