Dimensiune poarta acces

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
George Marcu
Membru forum
18

Dimensiune poarta acces

Mesaj de George Marcu »

Salutare,
Am o dilema si din pacate nu prea am cum sa verific.
Trebuie sa-mi faca poarta la gardul casei, poarta prin care va trebui sa bag masina si bineinteles rulota (yes, yes, yes).
Strada are cam 6,5 metri latime, ma gandeam ca 3,5 metri ar fi suficienti pentru menevrarea cu spatele.
La Azuga spre exemplu, poarta are doar 2,5 metri si n-am nici o problema pentru ca strada-i foarte lata + trotoare, dar aici...
Normal ca poarta ar fi bine sa fie cat mai mare dar nu prea am cum sa ma intind asa mult.
Cine-si mai baga rulota-n curte? cat au poarta eventual strada de lata?
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: Dimensiune poarta acces

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Maxim 3 metri, pentru ca altfel este foarte grea si iti trebuie stalpi grosi si o droaza de beton, cine nu numereste pe 3m sigur nici pe 4 m nu are sansa :D
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Scrie răspuns