Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
IN sfarsit am devenit si eu posesor de rulota.Baleam efectiv cand vedeam prin campinguri asa ceva, eu aveam cort si visam sa am lux.Pe 13 aprilie am reusit sa cumpar (banca fie vb intre noi sa traiasca) un Dethleffs model new line din 1994 gata inscrisa in Ro, cu 2500 euroi de la un tip foarte cumsecade din Ploiesti(recomand...avea numai frumuseti la preturi extraodrdinar de bune), am reusit sa ies doar 24 ore la Diham de paste anul acesta pt ca am avut un necaz in familie si a trebuit sa plec noaptea acasa, sunt din Teleorman, Alexandria, ce mai....trimit asta si merg sa fac poze la melcul meu(sau Tina...de la rulotina) :D
Felicitari pentru rulota,sanatate si sa o fosesti cat mai mult.Sa ne intalnim cu bine prin tara.
Florea Cornel Daca nu putem sa fim buni,sa incercam sa fim macar politicosi.(N.Steinhart)
Dacia Logan 1,6 mcv gpl + Lunar Mercury 420
0741054646 florea_cornel_1955@yahoo.com
S-o stapaniti sanatosi si folosirea ei sa va bucure sufletele !
Am fost vecini de Paste la Busteni si chiar ne-am mirat cand v-am vazut strangand in graba , mai tarziu am aflat de necazul vostru .
S-auzim numai de bine !
Zile bune !
@cristians tel. 0245222086 ; 0760691892
Dacia 1310 + Caravelair Brasilia 365