Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Sigur ne vom intalni,cu prima ocazie.Pe Valea Cerbului inca n-am ajuns,am vazut si eu pozele de pe forum ,abea astept sa se incalzeasca si sa petrecem cu mai multi rulotisti acolo un sfarsit de saptamana,asa ca nu sta cauta si vei gasi.. :o
Mai urmareste pe forum la topicul vinzari rv,poate gasesti ceva,daca nu ,pot sati dau un numar de tel. la cineva din Ploiesti
care mai avea asta toamna inca 6 rulote de vinzare.Eu cred ca daca cauti bine pe forum o sa gasesti ceva bun si dupa gustul tau.
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Valentin vezi pe vanzari rv. sant doua rulote la topicul semnat de Costin Tabra o sati placa si la greutate corespund.
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
:roll: salut baieti
noi suntem doua rulote care plecam maine la 18 KM de curtea de arges in directia Vidraru ,este cineva interesat??
am fost si acum doua saptamani si a fost super.
Va rog sa initiati un nou subiect, la rubrica Programul activitatilor in 2009 si acolo sa faceti invitatia pentru iesirea pe care o doriti. In aceasta sectiune sunteti complet Off-Topic.
De asemenea, va rog sa va completati profilul de utilizator.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Pentru Nicolae...Am cumparat si eu o rulota exact ca a ta dar din 1994, am apucat sa ies de doua ori, odata de paste dar am fost nevoit sa plec dupa nici 24 ore acasa(un deces in familie) si a doua la OLt la un peste, tot pt 24 ore, asa ca nu prea cunosc nici eu prea multe despre ea.De pilda am pus generatorul pe ea si la baie am vazut ca sunt becuri pe 220 si altele pe 12, dar la mine nu se aprind desii am transformatorul acela.Sa nu mearga?? Rugamintea mea este daca ai ceva carti tehnice cu rulota ta....schema instalatie electrica sau tot ce mi-ar putea folosi in a o cunoaste mai bine.In rest ce sa zic, Drumuri line, vant din spate, concedii de vis , fara incidente si sa nu care cumva sa uiti berea acasa ca este problema mare. :D