Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Din nefericire ceea ce se intampla la RAR este absurd. SI tine de lipsa de competenta si de interes fata de cetateanul care le plateste salariul. Ceea ce este si mai grav este ca si la nivelul superior este aceeasi poveste. Doar cu multa rabdare se poate razbate prin nepasarea si atitudinea functionarului de la stat.
Cand este urmatoarea "infatisare" cu RAR-ul? Cred ca autorizatia de circulatie se poate prelungi cu un memoriu catre conducerea Brigazii de Politie Rutiera Iasi in care sa explicati de ce nu v-ati putut conforma termenului de 30 de zile pentru inmatricularea rulotei. Nu stiu cum sa va ajut mai mult decat cu sfaturi si cu sustinerea morala.
Succes si asteptam sa avem si vesti bune!
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Nu stiu cum e cu rulotele dar pot sa va zic ca eu personal la autorulota am avut numere provizorii de 3 ori a cate 30 de zile.Cu dosar la fiecare prelungire (in mare asigurarea obligatorie, C.E.C, copie acte).Multa rabdare.......Asa e la noi in Romania.
vieruramonacarmen@yahoo.com
Fam.Vieru:0722737481
P.S.Traiasca albinele care ne polenizeaza florile.
Buna seara. De data aceasta pot posta ceva mai devreme. Azi este vineri si am ajuns ceva mai devreme de la serviciu.Dar nu dureaza decat o noapte caci maine din nou munca. Cei drept numai juma' de zi. Multumesc tuturor pentru sustinere. Urmatoarea infatisare ar trebui sa fie dupa ce dau a ,,n,,-a declaratie notariala. Dar cica o vorba buna mi-a zis ca rar-ul ar trimite dosarul spre aprobare la Bucale si pot aduce declaratia cand vin dupa acte. Referitor la prelungirea autorizatiei de circulatie e ceva mai complicat deoarece prima a fost emisa de Bucuresti. Sincer nici macar nu m-am interesat.Dar voi vedea in urmatoarea saptamana ce se va mai intampla. Pentru cunoscatori: daca aceste discutii nu trebuie postate aici, va rog anuntati-ma. O seara buna.....
Din experienta proprie va pot spune ca aveti dreptul la 3 numere provizorii.
Eu din cauza unor probleme (furt acte) am facut de doua ori RAR-ul si am avut trei numere provizorii.
Va urez succes !!! Si rabdare.....si nervi de otel........si....si.......
Buna seara. Dupa multe asteptari, iata ca sunt cu jumatate de picior in .........regula. Azi am fos la rar si mi-am ridicat cartea de identitate.Bineinteles cu ceva emotii si indelungi asteptari. Cam o ora jumate.Au mai verificat-o incaodata la Interpol, au mai gasit nus'ce cod pe fisa care au facut-o acum aproape o luna si tot asa. Dar.........am cartea. Urmeaza o alta batalie, cea cu inmatricularea. Nu stiu cum si nus'deunde, mi-au trecut la mase 750 goala si 1000 mma. De unde or avea ei datele astea nu stiu, dar in cartea de intretinere a rulotei constructorul da 650 cu 850. Dar deja astea sunt mofturi din partea mea. M-am cam uitat cu juma' de ochi in certificatul masinii sa vad ce este admis si am noroc . Cu sistem de franare-1200 kg. Uraaaaaaaaa! Asadar emotii cu inmatricularea. Citeam un post editat de un coleg de suferinta din Craiova(dupa cate am vazut in foto avem exact acelasi model si cred ca sunt cumparate de la aceiasi persoana)ca dupa ce a scos cartea a fost nevoit sa mearga la Bucuresti pentru a pune viza vanzatorului pe fisa de inmatriculare. Sper din tot sufletul sa fiu mai norocos ca el. Vom vedea. Cred ca maine ma postez la ghiseul cu pricina si.......Doamne ajuta! Cam atat pentru seara aceasta. Bafta la toata lumea(si mie)!
din cate stiu eu..va trebui sa aveti viza vanzatorului pentru inmatriculare..adica el trebuie sa o bage la fisc si apoi sa o scoata..si s-o treceti dumneavoastra...
eu asa am patit..am facut toate actele..inclusiv RAR..carte tot..si cand m-am infiintat pentru inscriere mi-au cerut viza vanzatorului..
acum sper sa ma insel si sa nu fi inteles eu despre ce-i vorba..
bafta..si tine-ne la curent..
De o luna de zile nu mai este valabila viza vanzatorului la inmatriculare si va cere la politie Certificat de atestare fiscala de la vanzator.Pentru cei care mai cumpara rulote sa nu plateasca pana nu au toate actele de la vanzator,astfel patesc ca mine si alearga dupa ele(circa doua luni in cazul meu) plus nervi si bani in plus cheltuiti.Pentru rulotele fara carte mai este necesara o declaratie de la vanzator din care sa reiese cu ce numere a intrat in tara(declaratie de platforma o numesc cei de la inmatriculari).
Florea Cornel Daca nu putem sa fim buni,sa incercam sa fim macar politicosi.(N.Steinhart)
Dacia Logan 1,6 mcv gpl + Lunar Mercury 420
0741054646 florea_cornel_1955@yahoo.com
Buna seara. Am absentat ceva timp, dar motivat. Am avut un deces in familie,......si asta este. Dar pot sa va anunt bucuros ca am reusit sa inmatriculez ,,obiectul,,. Si culmea, suntem in Romania, fara a avea nevoie de viza organului fiscal de la vanzator sau acel document de neurmarire fiscala. Cornel Florea ma speriase(el a patit-o) dar am scapat. Deci la Iasi sunt anumite conditii de inmatriculare, la Craiova altele, si tot asa.Hai Romania. Si pentru Costin Tabra, numerele pe tricou....IS-80-FYK. A. M. R. pana la concediu 2 luni si... ,,vant din spate,, Sper ca strecurandu-ma printre cele 40 zile ritual religios(in fiecare duminica si zi de sarbatoare mers la biserica) sa gasesc o portita de o evadare si atunci voi raporta starea lucrurilor. De cand am cumparat-o, exceptand drumul de la Bukale-Iasi, a stat bine-merci. A durat ceva timp cu inmatricularea, dar nici eu nu am fost prea insistent. Pot recunoaste faptul ca la politie am facut delegatie pentru altcineva sa ma reprezinte. A fost o perioada in care timpul a fot foarte pretios pentru mine. Cam atat. O seara buna si sa ne auzim sanatosi!