Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Frumoase poze.Transfagarasanul are ceva aparte.Am fost si noi anul acesta ,dar fara rulota de teama ca o sa incing franele la vale.Se pare ca nu este asa.
Frumoasee peisaje si frumoase rulote.Am vrut si eu sa fac Transfagarasanul anul acesta dar nu am avut timpul necesar in perioada cand se putea ajunge acolo in conditii bune.
Cand se deschide? Nu-i o data fixa. Trebuie curata de pietre si chiar de zapada. Uneori in iunie alteori la 1 iulie. Si se inchide cand da prima zapada. Acolo nu se da cu sare nici nu se curata cu plugul. Singura restrictie impusa este ca in momentul anuntarii inchiderii drumului se inchide tunelul. Daca iarna nu-i zapada ( f. rar) poti sa circuli cit si cind vrei . Nu exista bariera. Fiecare o face pe propriul risc. Pe versantul dinspre lac se circula pana la Capra ( cand se poate sau se curata soseaua). Pe partea spre Sibiu, portiunea intre DN Brasov-Sibiu si Bilea Cascada se circula tot anul. De la hotel Bilea Casscada se urca cu telecabina la Bilea lac, binenteles tot anul. Anul asta se va repeta construirea hotelului de gheata.