Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Se intampla un fenomen cidat cu toti cei care am fost la GURA DIHAM!!! si am avut intalnirile cu ursii.. Toti dar absolut toti( 5 adulti si 4 copii )vrem sa mergem din nou sa ne intalnim cu ursii..cu toate ca data trecuta,cel putin eu,am ragusit instantaneu cand am vazut ursul si in loc sa sar in masina alergam in jurul ei disperat nestiind ce sa fac sa urc sau sa fug!!! Oare ce fenomen se intampla de toti suntem atrasi si vrem sa retraim spaima de atunci? ORICUM MAINE MA URC IN MASINA SI FUGA....SA VAD URSI!!!! :shock: :D DACA SCAP LUNI AVETI POZE...CU URSII..
Aparatul nu este super bun si nu reuseste sa fotografieze noaptea....dar ochii i-au sclipt.. Recunosc aparatul era al meu dar fotograful nu sunt eu...este un fotograf profesionist care se afla cu noi in gasca si care avea m-ai putina minte decat noi toti la un loc..pt ca sa dus fff aproape..5-6 m de urs