Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna ziua,
Ma bucur ca ati luat initiativa si ati deschis topicul acesta. Am avut norocul, ca la prima mea iesire cu rulota, sa fiu in mijlocul unor oameni deosebiti. Iar zona a fost deosebita, peisajul superb. Desi se preconiza o afluenta de turisti galagiosi, am avut noroc: nu au venit. A fost o iesire reusita: sa stai tot timpul in natura...sa adormi si sa te trezesti in mijlocul naturii. Foarte frumos. Rog si pe domnii Radu si Dan sa Posteze poze, poate sunt mai reusite.
VW Passat (2000) + Lunar Meteorite S (1991)
tel 0724682175
Salut baieti si fete ! Ma bucur ca v-ati simtit bine alaturi de noi, mai ales ca a fost prima intalnire...Sunt sigur ca urmatoarea va fi si mai frumos tinand cont de faptul ca am trecut peste prezentari, formalitati, abtineri, s.a.m.d. si ca ne cunoastem catusi de putin...Astept cu nerabdare sa ne vedem din nou pe la inceputul lunii iulie, sper ca la mare vreo 3 zile, apoi in delta 4 zile si ultimele ce mai raman din concediu, la munte...incerc sa pun si eu cateva poze, desi nu sunt prea reusite si nu stiu daca ma descurc...
Salut . ma bucur sa aud numai vorbe bune si frumoase si sper sa ne mai intilnim si cu alte ocazii.
Eu cu piciorul ,,nu stau prea bine'',merg maine la control din nou, sper sa nu fie nevoie de altroscopie dar se pare ca nu scap.Incerc si eu sa pun ceva foto.
:roll: :roll: :roll:
skoda octavia combi 4x4 si adria 502
radu @ cristiana----mely si deny
tlf.0723547026