Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Fotografiile,CD-ul interactiv si pliantele din camping le voi urca pe un FTP. Le veti putea downloada de acolo cu o viteza foarte buna. Pozele fiind foarte mari si foarte multe. In avanpremiera....cateva.
Din ultima poza, sa inteleg ca ai fost la Zagreb, nu la dreapta la...Rijeka ? :lol: :lol: :lol:
Cumva datorita faptului ca nu mergea mai mult de 40 ? :oops:
Da! Cred ca e mai bine aici. Merci!
De la adresa ftp://smce.ftpaccess.cc/ deja puteti descarca DVD-ul interactiv cu Dalmatia. Tot acolo puteti incarca dvd-uri personale cu filmarile voastre din excusii si concedii. Nu incarcati aiureli ptr ca le voi sterge! :D
Dupa cum am specificat in postarea de la cafenea,userul si parola sunt clubrv .
Nu am avut timp Calin. Am ajuns Vineri dimineata si am plecat Duminica la pranz.Vineri am vizitat Sibenikul si imprejurimile iar Sambata am petrecut toata ziua in Parcul Krka. Am invitatie pentru anul viitor sa....stau cat vreau! :D De la trei familii.