Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Deschid discutia asupra datei,locatiei si a altor probleme legate de intalnirea anuala a membrilor Clubului RV-RO si a simpatizantilor.
Am discutat azi cu presedintele Clubului RV-RO,d-nul Curelea si am prefera ca locatia sa fie intr-un camping sau pensiune cu teren mare,centrul tarii,la inceputul lunii iunie.
Va rog propuneri serioase,avantajoase dpdv financiar si ca pozitie pt toate categoriile de rulotisti.
Inceputul lunii iunie... weekend 5-7 iunie. Centrul tarii ar fi zona Sibiului, poate ne ajuta cineva de acolo cu o locatie. Eu propun ca si loc civilizat, incapator si dotat Camping Eldorado Cluj, nu e chiar in centrul tarii dar pe aproape. Inconvenient: e aproape de drumul european si e zgomot de la masini.
Intr-adevar, Cluj nu este foarte aproape de unii colegi :).
Zona Sibiu este relativ in centrul tarii, nu foarte departe de orice colt si destul de usor de ajuns. Pentru data... as propune perioada 12-14 iunie, caci se termina scoala si sunt copii liberi. Ar trebui mentionat ca pe 7 iunie 2009 sunt alegerile europarlamentare.
Ii rog si eu pe colegii care stau in zona centrala sa ne ajute cu informatii, imagini, preturi etc. cu privire la locatii in care am putea organiza aceasta intalnire. Cred ca ar trebui o locatie in care sa "intre" cateva zeci de rulote (anul trecut la Gura Raului au fost circa 55 rulote :) ).
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
sibiul si brasovul ar fi pozitionate cam la centru dupa parerea mea si frumos ar fi fost sa fie ceva chiar intre ele pe la ucea sau sambata pe la poalele fagarasului ,sunt zone superbe si mirifice ale tarisoarei noastre, nu stiu in schimb daca peisajul autohton permite sau include si rulotele noastre ,asteptam interventiile cunoscatorilor si a bastinasilor pentru detalii
adrian +adriana+alexandra =logan 1.4+...0745384804galati
Dimitriu Adrian scrie:sibiul si brasovul ar fi pozitionate cam la centru dupa parerea mea si frumos ar fi fost sa fie ceva chiar intre ele
Camping Mustang la Campul Cetatii. Spatiu destul pentru peste 60 de atelaje, zona minunata: iubitorii de munte la un pas de locuri salbatice; iubitorii de ses:paraul trece prin camping, lacurile in care pescarii pot sa-si demonstreze talentele la 200m de camping. Preturi bune si nu in ultimul rand niste gazde mai mult decat primitoare-Attila si Orsi care pot sa organizeze orice activitati recreative. De altfel cred ca multi cunoasteti locatia (cu d-l Curelea si Costin Tabra chiar acolo ne-am cunoscut)
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni un bloc!
Camper Chausson/Fiat Ducato
buna seara
sunt un debutant in rulote. o am de anul trecut si nu am facut decat o iesire cu ea. am facut o cerere de adeziune la club acum 2 luni si nu am primit nici un raspuns. as vrea sa-mi platesc si eu cotizatia pentru ca vad ca faceti lucruri bune si interesante.
am fost acum 2 saptamani la baile homorod (fara rulota) si sunt niste zone f frumoase cu niste poieni foarte mari, aproape de rau pentru o intalnire. problema este cu alimentarea cu curent.
Problema nu e cu alimentarea cu, curent si e cu proprietarii terenurilor. Cred ca nimeni nu ar fi bucuros sa se trezeasca cu 50-60 de rulote care sa-i tavaleasca iarba.
P.S. secuii au simtul proprietatii foarte ascutit :mrgreen:
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
ÃŽn judetul Sibiu nu exista un camping ale carui dimensiuni sa permita organizarea unui asemenea eveniment.
Eu personal nici nu cunosc la acest moment o pensiune sau cabana al carei teren sa permita camparea a 50-60 de rulote.
Liviu Odagiu
Skoda Octavia II + Hobby Excellent 535 ULB
Liviu Odagiu scrie:ÃŽn judetul Sibiu nu exista un camping ale carui dimensiuni sa permita organizarea unui asemenea eveniment.
Eu personal nici nu cunosc la acest moment o pensiune sau cabana al carei teren sa permita camparea a 50-60 de rulote.
Imi cer scuze ca intervin, daca este cineva din partea locului ar putea eventual sa faca anumite cercetari in ceea ce priveste tarifele practicate si spatiul disponibil in cadrul camping-ului (-lor) din Ocnele Sibiului- localitate aflata chiar in apropierea Sibiului , la 16 Km , care stiu ca era destul de mare si incapator , nu stiu sigur cum stau cu preturile.Cu stima Mihnea Radu