Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
DESPRE HANUL PIRATILOR:
locuri de campare cu si fara copaci,curent electric,grupuri sanitare[comfort ok in functie si de cei care le folosesc , adica curat se face dar nu dupa fiecare utilizator asa ca cine lasa asa cum a gasit e ok altfel?] ,apa calda in ani trecuti era cu program 2-3 ore dimineata ;2-3 ore seara [dusurile ok dar la fel e chestie si de bun simt] plaja e destul de incapatoare dar acum in MAI nu stiu cat de multe facilitati vor fi deschise//anul acesta nu am fost si oricum anul acesta merg cu rulota prima oara[pana anul trecut mergeam cu cortul] ; pentru preturi am lasat nr. de telefon este sursa cea mai sigura.
in concluzie eu il consider acceptabil dar in locul dvs . as dori sa caut si alte comentari se gasesesc si pro si contra [o simpla cautare pe google este zic eu utila si usor de facut]
P.S. PARERILE SUNT DESPRE ORICE FEL DE SUBIECT IMPARTITE CATEODATA DUPA CE LE AUZI E BINE SA VERIFICI SI PERSONAL ,UNEORI TE ARZI ALTEORI TE DISTREZI.............
DUTU DAN
Ti s-au dat doua urechi si o singura gura, pentru a asculta de doua ori mai mult decat vorbesti. (Proverb chinez)
toate bune si frumoase...eu am fost acolo cu cortul..si am campat mai spre plaja..nu am inchis un ochi toata noaptea din cauza discotecii de pe plaja..
acum nu stiu ..o mai fi sau nu discoteca..dar asta a fost singurul inconvenient..forfoteala mare..agitatie toata noaptea..
distractie placuta celor ce vor merge acolo..
Buna seara la toata lumea,am dus rulota sambata trecuta la Camping Marina Surf,gard in gard cu Camping S,anul asta au sarit rau cu preturile.Din ce am auzit tot S ramane ok pentru cateva zile de mers cu rulota sau cortul,oricum sunt acolo de 1 mai si poate reusim sa bem o bere.0722229806 George.