Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Padurile de brad si fag de pe inaltimile din jur asigura un aer puternic ozonat statiunii, cu un bogat continut de ioni negativi si specific de depresiune intramontana.
Climat subalpin cu veri racoroase, temperatura medie anuala este de 16ºC.
Bioclimatul este tonic, stimulator, aer curat fara praf si alergeni.
Indicatii de cura: nevroza astenica, surmenaj fizic si intelectual, convalescenta, hipertiroidie benigna, tulburari de crestere la copii, anemie secundara.
deci: sesam deschide te:
1- Maneca Claudiu
2 - Marin ciprian
3 - continuare
Buna ziua,
Ma numesc Marian Cristian, sunt din Constanta.
Sunt nou pe forum, nou in randul rulotistilor.
Am citit toate propunerile si Cheia, drept locatie, mi s-a parut cea mai interesanta. 99% vin la Cheia. Sper sa ne intalnim acolo, sa ne cunoastem si sa petrecem un 1 Mai placut. Care este treaba cu "furatul"?
Ultima oară modificat 29 Apr 2009, 09:35 de către marian cristian, modificat 1 dată în total.
VW Passat (2000) + Lunar Meteorite S (1991)
tel 0724682175
bine ai venit Cristian, iesiri cat mai multe si vant din spate . asteptam o completare a profilului si prezentare a rv_ului.
1-Maneca Claudiu
2 -Marin ciprian
3- Marian Cristian
ps treaba cu furatu se referea la locatie care sa nu fie aglomerata . dar sigur gasim ceva liber.
Maneca Claudiu scrie:LUMEE!!!Nu va impresioneaza ce reclama se face aici? Nu va bagati? :lol:
Scuze dar simt o doza de ironie ! E vorba cumva de topicul viewtopic.php?f=53&t=2590 ??? Daca da eu va asigur ca nu e vorba de nici o reclama (ma bag doar ca e vorba de un topic deschis de mine) . Am postat impresii si atat . Si eu eram un adept al off campingului , pana sa se tiganeasca tara asta de tot si sa risc sa arunce tot felul de copii matoliti cu sticle in mine ....
Scuze de off topic dar cred ca trebuia lamurit !
donmul meu , aveti perfecta dreptate in legatura cu copii matoliti care sigur nu vor sta acasa de 1 mai dar cheia este mare si nu vom campa decat intr un loc foarte bine cercetat.
Nu e nici o ironie.Pur si simplu cautam sa fac o gluma sa se mai dezghete atmosfera vad,destul de tensionata,de pe aici.Nu fac atacuri aiurea la nimeni si in general nu vreau sa mai fac deloc.
NU mai am bani de dat,NU mai am datorii la STAT!!! FORD FOCUS TOURNIER+HOME CAR 382