Propunere pt 1 Mai la Voina

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
comarnicianu ioana
Membru forum
16

Propunere pt 1 Mai la Voina

Mesaj de comarnicianu ioana »

De 1 Mai va invitam la Voina,localitate montana aflata in masivul Iezer Papusa,se merge pe autostrada Bucuresti -Pitesti,apoi spre Campulung Muscel.La iesirea din Campulung este indicator spre stanga la cabana Voina,mai sunt cca 20 km pana acolo,drumul este bun si locurile ft frumoase!Daca sunt doritori ii asteptam cu drag!Ana si Viorel Comarnicianu tel 0765677021.,,Ce nu te doboara ,te face mai puternic !''
Radu Posirca
Membru forum
15
Oras: rosiori de vede
Data nasterii: 26 Mar 1972

Re: Propunere pt 1 Mai la Voina

Mesaj de Radu Posirca »

Suntem si noi doua familii cu doua rulote si copiii(patru fete)dar nu stim exact cand venim??? ----vineri dimineata sau seara...
voi cand plecatiii??
skoda octavia combi 4x4 si adria 502
radu @ cristiana----mely si deny
tlf.0723547026
Marius Trifu
Membru forum
18
Oras: București
Data nasterii: 20 Iun 1964

Mesaj de Marius Trifu »

SUNA TENTANT ...puteti sa postati mai multe detalii ref la amplasare loc de campare, ce conditii sunt (este camping sau pajiste...) curent, apa etc
toate cele bune. Marius Trifu.
Marius Trifu
Mercedes Benz Sprinter 211cdi.
Bojan Valentin
Membru forum
16

Mesaj de Bojan Valentin »

se pare ca am sa renunt la locatia antestabilita aceea de a merge la valea doftanei si am sa ma alatur rulotistilor ce merg la voina . atunci voina sa fie :)
logan estate mcv -dethleffs rally nomad 350
tel. 0767876678
Radu Posirca
Membru forum
15
Oras: rosiori de vede
Data nasterii: 26 Mar 1972

Mesaj de Radu Posirca »

Ca locatie este super,a fost fratele meu anul trecut si o vorbito numai de bine.
Drumul intre cimpulung si voina este puti cam greu. :roll: :roll: :roll:
skoda octavia combi 4x4 si adria 502
radu @ cristiana----mely si deny
tlf.0723547026
Ann-Louise Popescu
Membru forum
15

Mesaj de Ann-Louise Popescu »

Buna seara,uitati ce am gasit pe net:
http://www.evenimentulmuscelean.ro/actu ... osmar.html
Ne-ar tenta si pe noi,dar...
Hilux Vigo + Knaus 500
Ionut Mosteanu
Membru forum
18

Mesaj de Ionut Mosteanu »

o sa fie aventura sa ajungeti acolo cu rulotele
- brasov - campulung dezastru (am fost acum 2 sapt)
- campulung targoviste - si mai dezastru (am fost acum 2 sapt)
- pitesti - campulung - primii 20km de la pitesti sunt foarte stricati (am fost ieri)
Cat despre c-lung - voina ... mai bine nu.
O sa ajungeti acolo cu nervii intinsi la maxim
Amarazeanu Marius
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 21 Iul 1977

Mesaj de Amarazeanu Marius »

o propunere excelenta!o imbratisez cu mare drag !drumul nu mai conteaza,noi suntem invatati cu lucruri grele !am dreptate ?
MARIUS20/0722604997
comarnicianu ioana
Membru forum
16

Mesaj de comarnicianu ioana »

Nu contest cele spuse de cei care au avut bunavointa sa scrie aici,dar sunt de parere ca atunci cand iti propui ceva trebuie sa duci totul pana la capat.Am fost anul trecut ,in august o saptamana la Voina si mi-a fost greu cand am plecat,locurile acele nespus de frumoase mi-au dat un sentiment de liniste ,de bunatate,de nou si bucurie.Mi-am promis ca am sa revin,acum ca s-a ivit aceasta ocazie nu am s-o ratez doar pt ca drumul este mai rau,am mai intalnit astfel de drumuri si nu am venit acasa fara picioare sau fara un ochi!Nu cer nimanui sa faca ca mine ,dar cei care vor sa petreaca o clipa de bucurie sunt invitatii mei!Sper ca nu am suparat pe nimeni cu aceste afirmatii,va doresc numai bine si drumuri intinse !Ana Comarnicianu.
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Salutari tuturor,
Excursia spre Voina este o reusita daca incercati sa treceti cu rabdare peste starea drumului de citiva km intre Leresti si drumul betonat ce urca spre baraj.
Cine vrea munte si peisaj, va gasi in multe locuri din tara drumuri rele, dar , rabdarea de a merge incet, va va fi rasplatita din plin ulterior...
Problema este ca, din cauza lui 1 Mai, posibil sa gasiti majoritatea locurilor aglomerate si cu lume pestrita, ramine insa sa va alegeti locatia ideala.
Din experienta acumulata, ideal ar fi sa nu mergeti tocmai acum de 1 Mai , chiar la Cabana Voina, ci sa va opriti pe undeva pe traseu, e de inteles ...
Exista un loc mai calduros decit sus, in stinga drumului ce incepe a urca spre baraj. E fosta organizare de santier ( dar , nu stiu cum mai arata azi ...)
Oricum, fiind in " grup " , va va fi mai usor sa alegeti o locatie buna si linistita ...cit de cit ... Era bine daca cineva din dvs, cunostea cit de cit zona.
Curaj la drum, incercati sa ajungeti pe lumina, pina la ora 8 seara. Nu va speriati de tiganii din Leresti...cu un zimbet pe buze, treceti fara probleme.
Pentru citeva imagini mai vechi , dar de pe traseul ce va asteapta, vizionati: http://www.trilulilu.ro/FamiliaRusu/02a396b292bec0
Excursie reusita va dorim.
Fişiere ataşate
K-36.JPG
Imagine din poiana descrisa mai sus
(88 KiB) Descărcat de 1318 ori
Ultima oară modificat 28 Apr 2009, 01:32 de către Rusu Mihail, modificat de 9 ori în total.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Bojan Valentin
Membru forum
16

cu voia dumneavoastra am sa folosesc si eu motto-ul ''ce nu te doboara te face mai puternic '' . nu vreau sa para o lauda dar e potrivit pentru oamenii hotariti care stiu ce vor.asadar va fi voina indiferent de cum este drumul si de cine vine, este loc pentru toata lumea si cel mai important e sa ne vedem sanatosi. cu deosebit respect Vali Bojan
tel. 0767876678
Bojan Valentin
Membru forum
16

se pare ca drumurile ii fac pe unii sa nu realizeze ca uneori frumusetile nu se arata asa de usor
tel. 0767876678
Încuiat