Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Invitate la Cetatea Capidava la malul Dunarii , iubitorii de natura, aer curat,si pescuit, o zona frumoasa, peste 10 locuri de campare , cu gratar la iarba verde .( generatoarele nu supara pe nimeni ).
Sunt 190 km din Bucuresti , pe autostrada Soarelui , la pod la Cernavoda, se face stinga prin Cernavoda, sau varianta Slobozia Giurgeni , Hirsova .
Noi am fost wekend-ul trecut si a fost foate frumos, am vizitat Cetatea, am facut gratar de peste, scrumbie de Dunare :P , cui ii plae pestele.
Va asteptam cu placere imprenuna cu Costel Orban , care are o casa de vacanta chiar linga cetate .
Cine are ambarcatiuni pot venii cu ele., este loc de lansare la apa. :D
pt. mai multe detalii si la tel.:
Costica Orban 0766.580.867
Primarul Florentin : 0744.650.562
0723.362.989
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Un rulotist de al nostru D-ul Costel Orban are casa de vacanta peste drum de cetate...a ramas dator cu o,, galeata,, de curent la cei fara generatoare :D Campare off camping fara curent ,apa gasiti in sat.
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
(Rabindronath Tagore)
De la Harsova sant cam 20 km pana la Capidava,un satuc foarte mic si linistit.Referitor la scaldatul in dunare am intrebat localnicii si au spus ca se face bae.La intrebare ta Costine daca e mai eftin offff... camping cred ca stii mai bine ca mine ,esti mai vechi in breasla :D Apa se gaseste in sat ,se vedea un put chear peste drum,deci nu departe.
Din experienta de la Pasti de vineri pana luni off camping am ars 5 litri de benzina la generator,care mergea cam 4 ore seara in rest pe bateria de la rulota si am mai platit 10 lei parcarea ,asta a fost gheltueala.... :oops: Eu cred ca e mai eftin ,ce zici????
(Rabindronath Tagore)
Intrebarea despre off-camping era pur retorica, deoarece oricand off-camping este mai ieftin decat in camping :).
Speram sa gasim timp la un sfarsit de saptamana si sa "verificam" cele scrise de tine, desigur, in urma unui telefon dat proprietarului, Dl. Costica Orban.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Ma bucur ca am fost intr-un gand cu tine.Am dat si eu niste lamuriri ca nu cumva sa gresesc.... :D
Sper sa ne revedem cat mai curind indiferent de locatie si poate chear de 1mai,ce zici..
(Rabindronath Tagore)
va salut,am de primit un miel ,ma chiama URBAN nu ORBAN .asa ca de 1 mai avem ce pune la protap.
pai ,sa trcem la probleme mai serioase,eu incerc in vara acesta cu ajutorul colegilor rulotisti sa trecem aceasta locatie in agenda anuala a iesirilor off camping.asa cum am mai precizat se pote inota si campa in conditii de siguranta,cine are o barcuta esta fericit ,fie cu peridoc fie una gonflabila ,etc.
eu pot fi gasit in capidava cam toata vara,asa ca cine doreste sa-mi faca o vizita cu rulota sau fara este bievenit.
tel 0766 580867