Paste ratat-parca am presimtit asta

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cristian Madalin
Membru forum
17

Paste ratat-parca am presimtit asta

Mesaj de Cristian Madalin »

Salut la baieti.
Eram tare curios sa cunosc pareri despre starea drumului ce duce la Lepsa,dar pana acum nici o reactie de la nimeni.Aceasta incertitudine,a starii drumului,m-a tinut legat de oras si de aceea nu m-am bagat si eu.
Am vrut sa-ncerc la Ciolanul(Ciuta),dar din cate citesc, mai bine c-am lipsit.Din ce scriu baietii aici,referitor la muzica in exces,zgomot mult,ATV-uri printre noi,mai bine un lup singuratic sau iesiri in campinguri organizate.
Este buna ideea de a nu primi langa tine persoane "dubioase"sa spun asa.Dar din pacate nu prea tine,si-am sa va spun ceva ce mi sa-ntamplat de va lasa masca reactia lor,si anume:m-am oprit in zona Nucsoara,pe langa Curtea de Arges,in rezervatie si noaptea pe la 2 sunt trezit de muzica la maxim de noii veniti care mi-au spus,la rugamintile mele de a inchide muzica,ca-s in padure.Mai zi ceva?
Asa ca de aici incolo ma voi campa in locuri batute si stiute ca fiind respectate de semeni.O zi buna va doresc.
Ann-Louise Popescu
Membru forum
16

Re: Paste ratat-parca am presimtit asta

Mesaj de Ann-Louise Popescu »

Concluzie..:...trebuie sa ne ferim de locatiile care sunt prea aproape de orase...pacat zona Nucsoara este f frumoasa...
Hilux Vigo + Knaus 500
Sandu Toma
Membru forum
18

Mesaj de Sandu Toma »

Daca pentru dumneavoastra respectarea unor reguli nu inseamna nimic, atunci poate moderatorii vor intelege ca trebuie sa va avertizeze.
Locul acestei discutii, ca multe alte discutii off topic, este la IMAGINI SI IMPRESII DIN EXCURSII , unde deja exista deschise topicuri cu impresii pozitive sau negative.
De ce doriti sa faceti "varza" aceasta sectiune ???
Aici se discuta despre PROGRAMUL ACTIVITATILOR !
Asteptam o reactie din partea moderatorilor care ar trebui sa faca o "curatenie dupa Paste" la aceasta sectiune !!!
Orice problema are o rezolvare practica
Oana Drumea

Mesaj de Oana Drumea »

Nu cred ca trebuie sa va comportati asa cu cei care sunt mai noi pe forum....uitati-va numai cate postari are scrise in comparatie cu dvs. Cred ca era mai bine daca ii scriati un mesaj pe privat!
HAIDE-TI SA-I INCURAJAM PE CEI NOI SA SCRIE SI SA NU-I ALUNGAM! Sper sa nu va suparati pe mine, desi va dau dreptate in ceea ce priveste faptul ca nu trebuia sa scrie aici!
Liviu Odagiu
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Odagiu »

Sunt de acord cu Sandu Toma în ceea ce priveste "varza" care la acest moment exista în tot forumul si nu numai în aceasta sectiune. Se simte din plin, spun eu, lipsa domnului Catalin Mihailescu. Nu cred ca vrea cineva sa-i alunge pe cei nou veniti dar nici sa faci totul varza cu simpla scuza ca esti nou nu cred ca e ok.
Liviu Odagiu
Skoda Octavia II + Hobby Excellent 535 ULB
Sandu Toma
Membru forum
18

Mesaj de Sandu Toma »

Daca toti membrii forumului, mai noi sau mai vechi ar citi si respecta regulamentul si inainte de a posta un topic nou ar cauta in forumuri topicuri cu acelasi subiect nu ar aparea aceste anomalii. Multi dintre ei nu citesc nici macar numele sectiunii in care posteaza (ex: cineva, astazi facea urari de LA MULTI ANI in topicul PROGRAMUL ACTIVITATILOR...)
De acord ca sunt noi, nimeni nu vrea sa-i alunge, dar trebuie sa inteleaga ca si fara postarile lor gresite forumul este "varza" si nimeni nu vrea sa il "repare"
Chestia cu moderatorii globali carora nu le pasa de ceea ce se intampla pe forum este cea mai mare porcarie care s-a putut face.
Cam atat am avut de spus si v-as ruga sa inchidem discutia aici !
Cristian Madalin
Membru forum
17

Sandu Toma scrie:Daca pentru dumneavoastra respectarea unor reguli nu inseamna nimic, atunci poate moderatorii vor intelege ca trebuie sa va avertizeze.
Locul acestei discutii, ca multe alte discutii off topic, este la IMAGINI SI IMPRESII DIN EXCURSII , unde deja exista deschise topicuri cu impresii pozitive sau negative.
De ce doriti sa faceti "varza" aceasta sectiune ???
Aici se discuta despre PROGRAMUL ACTIVITATILOR !
Asteptam o reactie din partea moderatorilor care ar trebui sa faca o "curatenie dupa Paste" la aceasta sectiune !!!
Aveti dreptate.N-am fost atent cand am postat topic-ul meu dar sa stiti ca n-am facut-o intentionat.Am fost luat de valul comentariilor si m-am grabit sa-mi spun parerea.Poate nu trebuia.Trebuia sa stau in banca mea si poate era mai bine decat sa fiu scos la tabla si mustruluit.Multumesc persoanelor care mi-au inteles reactia,daca vor mai fi.Practic de cand mi-am luat rulota, si se face anul,citesc aproape zilnic site-ul si-am remarcat alocutiunile membrilor asociati,cotizanti in sensul ca nu se iarta nimic.Poate asa trebuie.Oricum inainte de a mai spune ceva am sa ma gandesc de o mie de ori.Poate parerea altora ca mine care fac sectiunile varza,mai mult sau putin intentionat, si nu sunt membrii tagmei,lezeaza.Mai bine lipsa.
Sandu Toma
Membru forum
18

Mesaj de Sandu Toma »

Apreciez faptul ca v-ati cerut scuze !
Sau in cauza indignarii ati uitat cumva ?
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Sandule....merge treaba prea bine pe forum si bagi iarasi betisorul ala de scandal? Oamenii scriu despre o activitate. Ratata,urata,o experienta proasta. E bine ca scriu despre iesirile astea....oricum or fi fost ele. Decat scandal in zadar...mai bine asemenea postari din care se mai invata cate ceva. Eu unul ii indrum pe toti sa scrie despre orice iesire,buna sau rea. Nu supara "varza" dintr-o data! :D Desi ....poate am contribuit toti la ea....candva. :D
Felicitari tuturor celor care au petrecut Sfintele Pasti in natura! Asta e spiritul rulotistic.
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

"Salut la baieti..."
Imi cer scuze stimate domn ...dar cui va adresati ?
Care baieti ?
Suntem de toate sexele, suntem de toate varstele.
Salut baieti.
Nu este politicos sa va ne adresati in acest fel.
Lasand la o parte ce impresii aveti si pe care le exprimati in forumul clubului nostru, exprimarea dumneavoastra mi se pare cel putin excentrica.
Domnul Sandu Toma are dreptate.
Atentie ... noi, membrii clubului, platim cotizatii, platim functionarea site-ului, va rugam respectati-ne.
Eu personal nu pot permite false aprecieri la adresa noastra.
Aveti probleme?
Comunicati-le prin Personal Mesaj cui doriti dumnevoastra.
Dar nu intinati imaginea forumului clubului rulotistilor din Romania, din care nu faceti parte.
Cu stima, va asteptam la discutii organizate in cadrul clubului si de ce nu sa deveniti membru cotizant ?
Sper ca nu v-ati suparat ?
Noi nu.
Cel putin eu.
Inca o data cu stima.
Lucian Mitrofan
Membru forum
18

Mesaj de Lucian Mitrofan »

Tipic "Club RV". Nu era mai simplu ca un moderator sa mute la sectiunea corespunzatoare?
Zafira Y20DTH 2001 + Europa 450 S
mitluc@yahoo.com
0745326039
Cristian Madalin
Membru forum
17

Lucian Mitrofan scrie:Tipic "Club RV". Nu era mai simplu ca un moderator sa mute la sectiunea corespunzatoare?
Nu ma pot abtine in a nu va felicita si a nu aprecia remarca facuta.Simplu si cuprinzator.Tipic "Club RV". Nu era mai simplu ca un moderator sa mute la sectiunea corespunzatoare.Aveti toata consideratiunea mea.Dar asa ies caracterele la suprafata.Multumesc inca o data.
Scrie răspuns