Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
As zice simplu,sunt oameni care au probleme si oameni care-si fac probleme.Am citit si recitit si se pare ca printre randuri inteleg marea (ne)placere sa te muti din cauza neamurilor proaste,care din pacate au inceput sa reprezinte Romania.
Tot mai frecvent cand discuti cu cineva,se regaseste nazuinta de a se afla pe cate un varf de munte.
Metafora sau nu,se pare ca nici acolo nu mai avem sanse sa scapam de (sub)cultura asta sub forma de plaga{prosti,da multi]
Poate daca o sa dam crezare anumitor informatii si o sa dorim sa intelegem fara a cerceta,nu se vor mai repeta astfel de episoade nefericite.
Toleranta excesiva,proverbiala noua romanilor,nu trebuie sa-si faca loc cand "recomandam" anumite locatii,doar pentru ca noi ne-am obisnuit sau am dezvoltat o anumita relatie acolo.
Trebuie expus pragmatic si cu simt de raspundere orice detaliu.
Soseaua,"carciuma",muntele,marea,si in general orice locatzie se transforma radical,atunci cand "marea gloata" are acces.
Trebuie evitat 'hei-rupismul" asta legendar,ca doar nu degeaba am ales o varianta atat de sublima a turismului(citez:cel mai intelept,cedeaza).
As mai zice ceva de genul.vrei confort(?!),restrange cercul,adica sa alegem locatii atipice(unii au reusit si de data asta).
Oricat de frumoasa este o anumita locatie,devine sufocanta datorita tocmai accesului usor.Cat ar fi el de dotat un camping,nu este calculat pentru un varf de sezon,unde inerent stai la coada la toalete,nu face fata apa calda,cade curentu' ,probleme cu aprovizionarea,raceala gazdelor,s.a.m.d.
Sunt Ghid Turistic din '84,cu o suficienta activitate incat sa pot observa pertinent ca ceea ce inseamna turismul se schimba logaritmic de la un sezon la altul.Constat ca nimic nu mai are termen de comparatie(nici macar o calatorie cu trenul),iar acum ca am reusit sa-mi implinesc si visul de a fi rulotist,precautiile trebuiesc verificate,inainte de a deveni deceptii(nu e tocmai placut sa montezi si demontezi un cort de rulota si nu numai,asta ca sa nu mai pomenim de restul implicatiilor..)
Mi-as dori sa nu fiu inteles gresit,in egala masura in care mi-as dori sa reusesc fiu de folos prin ceea ce expun.
Deviza mea este:"Trateaza-i pe toti ceilalti,asa cum ai vrea sa fi tratat..!"
Doar impreuna,tinand cont de marea majoritate,(nu conteaza Unde,ci cu Cine esti..!)cei cu astfel de nazuinte si aspiratii,vom putea sa-i facem pe altii sa se simta "outsideri"..!
Cateva echipaje nu pot face fata,dar o adevarat tabara,cum am inteles ca a fost posibil la Gura Raului si nu numai,poate aplica regula primului venit,indiferent de locatie(inca mai cred eu..)
Buna dimineata.Am de facut o rectificare si anume "locatia a fost super " doar perioada a fost aleasa gresit.Scurt si la subiect.Multe vorbe pentru nimic.............Va doresc o zi buna !( o urare sincera nu bla,bla,bla....).
Eu sunt mai nou pe aici si intreb : Asta e un forum unde se discuta despre manele??? Personal nu cred ! Domnilor , ideea de a veni cu rulota este mobilitatea .
Nu e nimeni obligat sa asculte boxe de nunta si altele ! Chiar asa de `comozi` am ajuns de e greu sa stragem cortul de rulota , dar putem sa stam cu galagie in cap mereu ?
Dupa parerea mea mobilitatea cu rulota inseamna altceva decat posiblitatea de a-ti lua lucrurile si a te muta in alta locatie pentru ca intre timp niste imbecili s-au asezat langa tine si te polueaza fonic. Si da, e incomod sa montez cortul azi si sa-l demontez maine pentru ca manelistul si-a pus boxele langa mine! Cata vreme eu nu deranjez pe nimeni am pretentia sa primesc acelasi tratament pentru ca asta tine de civilizatie, de respect in primul rand fata de tine si apoi fata de cei din jur si de bun simt.
Din pacate astea sunt riscurile. Din fericire, in Romania inca se mai poate iesi asa la intamplare, in locuri neamenajate. Important e sa alegi locul potrivit, e greu, dar mai sunt si locuri linistite.
Ce a fost a fost .Ce va fi cred ca este important.Viata merge ........inainte ,inapoi ,nu stiu .....scuze ,am o mica dilema .Efectiv in acest moment nu mai stiam.Gata m-am prins ,era inainte :lol: :lol: :lol: Deci tot inainte spre LITORAL.
buna seara.nu am mai scris deoarece am avut probleme cu masina dar am rezolvat-o.ce ne facem cu vremea ca astia zic ca este nasol.ca s-a mai hotarat cu aceasta iesire.