Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cipriane,la ora amintita ne vedem acolo! Cine ajunge primul asteapta(asta este regula),cat despre locul de campare Catalin are dreptate.La Valea Doftanei au fost inscrise 11 echipaje iar acolo s-au prezentat 19. :D
Petre Florin Marius.
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Pacat ca locul nu a fost ales cu grija in ceea ce priveste aglomeratia si zgomotul specific manelistilor. :evil:
De acum incolo trebuie mers numai pe informatii verificate neaparat din mai multe surse pentru a fi siguri ca locul va corespunde tuturor preferintelor.
Ce nu am vazut sunt pozele de grup :(
P.S. La fel s-ar fi putut intampla in cazul celor care au facut Pastele la Lepsa daca alegeau poiana din fata Manastirii Lepsa si nu locul mult mai izolat de la Barajul Gresu , alegere pentru care il felicit pe Getulin.:D
.....si ar mai fi cateva avantaje ale campingurilor..... in primul rand in perioada sarbatorilor. Oricum, am mai trecut si altii prin asemenea experiente.... pana ne-am dat seama :mrgreen:
Sandu a pus buna intrebarea ,,pozele de grup"...ei bine n-a fost grup,n-am putut sa fac cunostinta cu cei sau cel ce a fost initiatorul ,au fugit majoritatea care pe unde si cei care au ramas ,.. au ramas dezamagiti si au suportat cu stoicizm pana a venit binecuvantata ploae de duminica si a inprastiat manelistii si o parte din cortisti si abea atunci am putut simti si noi ca santem in sanul naturii,dar..ERARE UMANUM EST'' si sa fim sanatosi si sa ne fereasca D-zeu de necazuri ca inralniri vor mai fi.
(Rabindronath Tagore)
salutare natiune,
asta e neamul nostru cel frumos -----, cea fost a fost si nu se mai poate schimba nimic ( numa pe viitor) nu caut scuze explicatii etc. nici eu nu ma m asteptat la asa gloata de indieni. pe scurt: am ajuns vineri in jur de ora doua la locul faptei si toate in regula liniste si pace.....pana spre seara cand au inceput sa si faca aparitia indieni cu lazile pline si strigate de lupta . surpriza am avut o sambata dupa ceasurile amiezii cand sau inmultit ca ciupercile cele rele cu miile ,prin toate ungherele si coltisoarele. am plecat la cca 10 km unde am gasit linistea mult dorita si chiar a fost super ok
si cum perseverenta este mama succesului o sa mai fac o invitatie de 1 mai in culoarul rucar -bran bineinteles off.