Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Nu trebuie sa scrii cu majuscule. In general, acest lucru este perceput ca un strigat, ceea ce conduce la avertisment. E pacat ca dupa doar cateva mesaje, sa primesti deja avertisment.
Pe forum nu este concurs, astfel incat acorda-ti tot timpul necesar scrierii si citirii mesajului pe care doresti sa-l postezi.
Asteptam prezentarea "agregatului", cu poze, caracteristici etc. :D
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
imi cer scuze,dar nu am facut-o cu nici o intentie.multumesc pt.atentionari.promit sa vin cu poze cit de curind.rulota este kip grey-line an fabr.1991 are 6,20m,greutate max 1200kg,ac pus de mine de apartament,incalzirea si apa calda este pe centrala termica truma.problema este ca nu am cortul,boilerul care s-a spart,si o antena parabolica pt.ca antena ei nu da rezultate satisfacatoare sau daca aveti vreo sugestie in acest sens o astept cu interes.cum se face insp.teh.pt.ca in vara trebuie s-o fac si daca trebuie sa ma prezint cu ea.multumesc.
Bun venit! Daca "rasfoiesti" un pic forumul o sa gasesti topicuri cu raspunsuri la intrebarile si nedumeririle tale. Dupa un atent studiu, in caz ca ai o problema la care nu ai gasit raspuns sau la care raspunsul nu te multumeste pe deplin, deschizi un nou topic sau reformulezi intrebarea daca exista deja un topic cu tema respectiva. Numai bine si succes!