Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Din aceasta iarna convietuiesc cu un prieten mult asteptat - Beduinul meu mult dorit. L-am cosmetizat, l-am dotat, l-am innobilat si cu emotii mari ne-am pregatit de plecare.
Prima iesire programata, vineri 9.apr.2009, spre Lepsa. Dar......
VW Passat/Dethleffs New Line (Beduin) GIGI Secretul FERICIRII nu este sa faci ce-ti place, ci sa-ti placa ce trebuie sa faci! J. Barrie
Nici un...dar... ! :D
Agata rulota in carlig si da-i drumul la Lepsa macar de Paste ,ca doar de-aia ai cumparat-o ! :lol:
Sa o folositi sanatosi si sa va aduca bucurii !
SCUZE ! :oops: Nu am avut idee ca s-a intamplat o astfel de drama :oops:
Cum a fost posibil asa ceva ?
Din toata inima suntem alaturi de prietenul tau si de sotia lui, careia ii dorim insanatosire grabnica !
In urma atingerii de catre rotita de sprijin, pentru echilibrare, partenerul prietenului meu si cele doua sotii au mers in rulota sa aseze mai bine lucrurile si au ramas acolo. Cand s-a produs dezastrul, desi prietenul meu a oprit masina si a sarit pe frina rulotei, cel 3 persoane au sarit din rulota, sotia lovindu-se cu capul de asfalt. Daca, ramaneau in rulota nu se intampla nimic. Pacat, mare pacat. In loc de GRESU, suntem, cu totii coplesiti de durere. Atentie, dragi rulotisti, drumul de la VIDRA la TULNICI e dezastruos. Conduceti, foarte prudent.......
VW Passat/Dethleffs New Line (Beduin) GIGI Secretul FERICIRII nu este sa faci ce-ti place, ci sa-ti placa ce trebuie sa faci! J. Barrie
Ne pare rau de acest lucru !
Oricum nu trebuie ignorat faptul ca este INTERZIS transportul persoanelor in rulota si faptul ca pe drumuri cu denivelari este bine sa se scoata roata de sprijin din suport si sa fie depozitata in rulota.
Inca odata dorim insanatosire grabnica si fie ca acest eveniment sa nu va descurajeze !
Ne pare extrem de rau sa auzim de astfel de intamplari.
Ce spun medicii? Ce diagnostic au pus? Poti sa dai mai multe detalii? Daca lucrurile acestea sunt prea personale, vom intelege... Indiferent de raspunsul tau, trimitem catre voi ganduri bune si catre inalt rugaciuni pentru voi.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
ne pare sincer rau...sufletul nostru este alaturi de voi...noi vom merge la Lepsa si ne vom gandi la insanatosirea grabnica a colegei noastre!!! Sanatate multa!!! Sa ne informati despre starea ei!!! :(
OPEL ASTRA CARAVAN 1.6 FARA RULOTA...RULOTA ESTE LA UN HYUNDAY TUCSON 2.0 CRDI SI SE NUMESTE HOBBY DELUXE 530.
TEL: 0722.672.011
EMAIL: ralucapui@yahoo.com
Traiti viata la maxim...nu se stie cat mai avem din ea!