Avand in vedere ca ca acum am 4 masini si o rulota m-am gandit ca cea mai buna reducere de care as putea beneficia ar fi sa ma fac agent de asigurare si sa-mi fac singur RCA -ul la masini... Deci m-am interesat si am aflat tot felul de lucruri interesante cum ar fi ca nu e chiar indiferent la ce asigurator faci asigurarea si ca tre sa fi f. atent la ce broker (firma de brokeraj) faci asigurarea deoarece cam 30% din cei ca zic ca incheie asigurari sunt hoti si nu depun chitantele si isi pastreaza banii iar bietul asigurat e dat in judecata de pagubit (daca are ghinionul sa loveasca pe cineva) si tre sa plateasca din buzunar, iar apoi sa prinda hotul...
Am mai aflat ca astia modifica tabelele cu preturile si de 2 ori pe saptamana daca au chef si ca una zic in reclame pe la tv si alta e cand scoti banu...
In fine o gramada de ciudatenii...
In concluzie am o oferta calda pt rulote la Omniasig care se pare ca e destul de serioasa...
Pt sarcina maxima autorizata pana la 1000 kg - 1.200.000/ an (600.000 / 6 luni)
Pt sarcina maxima autorizata peste 1000 kg - 2.280.000/ an (1.140.000/ 6 luni)
Pt masini puteti verifica:
http://www.omniasig.ro/new/page.php?id=129 Se mai aplica o reducere de 5% daca se achita pe 1 an (ceea ce eu nu recomand la rulote pt. ca sigur cand se termina asigurarea mai stai cateva sapt cu rulota pe tusa si o faci din nou cand cand ai nevoie...
Daca s-ar putea as face RCA / luna in care pleci dar deocamdata nu se poate (desi unii au si tarife/luna)
Daca vrea cineva RCA pt rulota sau masina ma poate contacta la 0744.383.398 sau
mikea_29@yahoo.com Pentru cei ce mergem la Herculane, putem face RCA-ul cu valabilitate de la 1 ian si va aduc acolo politele...
Daca ne adunam mai multe rulote (cel putin 10) cred ca ptem obtine 10-15 % reducere si atunci putem face pe 1 an..