Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Te rog si pe tine sa iti completezi profilul, astfel incat sa stie lumea despre tine :).
Din cele scrise am senzatia ca esti de prin partea locului (Buzau) astfel incat, daca poti face recomandari mai precise, nu ezita. E bine sa cunoastem cat mai multe locuri in care sa ne putem intalni.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
-tocmai am fost la buzau si am trecut si pe la manastirea Ciolanu unde am facut si ceva poze (am mers de la Valenii de munte la Buzau si am intrat dinspre Ciuta, dar mai exista o intrare)
-of camping, drumul este bun se poate circula fara probleme, apa nu este ,zona salbatica inconjurata de paduri de foioase
-se poate campa in apropierea manastiri( deci se poate merge si la inviere) la cca 500 m ,off road (exista o denivelare la iesirea de pe sosea), cam la 50 de metri de sosea.
-Cataline daca esti din partea locului spune si alte locatii daca sti in zona Ciuta -Siriu
-eu zic sa facem si un tabel ,chiar daca gasim alta locatie in zona , Catalin , Marius ..voi ce pareri aveti
-1- marin ciprian+ 5 litri de tuica
Ciprian, daca spui ca ai fost in zona, lucru ce se poate vedea si din pozele atasate, atunci este ok si trebuie sa asigur pe toti ca se poate petrece un paste super meserias la Ciolanu. Adik este atat cadrul natural frumos si este si manastirea care va da "cele sfinte" pentru doritorii de asa ceva. Drumul este OK, dupa cum am spus, asfalt "de colo pana colo". Recomand intrarea spre manastirea Ciolanu dinspre comuna Vernesti (pot atasa ceva harta daca se doreste - de fapt chiar o voi face). NU exista apa si nici curent!!!! Alte locatii ar fi in zona barajului Siriu, sau pana acolo in zona popasului Ciuta (vezi foto 1 postata de Ciprian - peste drum de constructia din poza este o "parcare" asfaltata pe care intra peste 15 RV-uri fara probleme - candva au folosit-o canadienii drept Head Quartiers pentru centru de prospectiuni din zona). Ceva mai sus de hotelul din foto 1, dupa 'fo 3-4 curbe super si la cativa km se poate gasi un loc destul de larg pentru campare 10 RV, cu posibilitate de campare chiar pe malul raului Buzau. De la popsul Ciuta pana la Barajul Siriu sunt cam 40 km, zona unde se poate merge in salbaticia de pe malul lacului de acumulare - nu ma intrebati unde pentru ca se gaseste dupa gust, sau in zona "statiunii 14 scaune". Nu stiu cat de explicit am fost, dar sgur Ciprian va poate duce unde vreti, atat timp cat pozele postate au surprins exact ce as fi vrut si eu sa fotografiez, fiind din Buzau.
ANYWAY... recomand cu caldura pentru sarbatorile pascale zona Manastirea Ciolanu - in special pentru spiritul "celor sfinte"... este totusi sarbatoarea de Pasti. Pozele 2,3,7,8 si 9 sunt din drumul catre manastirea ciolanu - poieni intinse, linistite si extraplacute pentru campare.
Va rog sa-mi puneti si alte intrebari, raspund cu caldura si bucuros.
PS daca veniti in zona, fac o vizita scurta, poate se ia microbul RV (am inteles ca nu s-a inventat antibiotic pentru asta..)
lumea se va da la o parte din fata celui care stie unde vrea sa ajunga
va doresc distractie placuta oriunde o sa va hotarati sa mergeti..dar parerea mea este ca ar fi bine sa mergeti undeva unde sa aveti macar apa..un rau..parau ceva...apa este indispensabila..si nu cred ca va veti cara cu apa necesara pt 2-3 zile de acasa...sau poate da..
in orice caza..."sarbatori fericite"..si va astept cu poze dupa consumarea evenimantului...
felicitatri domnului catalin economul pentru descrierea binevenita si drum bun si sarbatori fericite echipajelor care se aduna in zona si petrecere frumoasa,zona siriu-lui pentru cine nu a fost merita e spectaculoasa
adrian +adriana+alexandra =logan 1.4+...0745384804galati
Buna ziua
Ma numesc Marian Serban si sunt un pasionat de rulote si drumetii,ca atare mi am cumparat de curand o rulota second hand 'CARAVELAIR 334' fabricatie 1997 cu masa propie640kg.si
m.t.a.900kg.pe care intentionam sa o trag cu un L200.Acum stiu ca nu se poate daca posed doar permis B.Asa ca o sa l tractez cu un CLIO. I mi pare o prostie ,dar imi este teama sa nu gasesc un domn politist care sa faca o adunare simpla.Apropo nu sunt si politisti rulotisti care sa ne sfatuiasca ,eventual sa ne ajute? DORESC FOARTE MULT SA VA CUNOSC si sa particip la cat mai multe excursii(desi o problema personala intervenita de curand mi a stricat planurile).
I mi permit cateva observatii cu privire la "COLANU',deoarece am fost la manastire de cateva ori.
1.Nu exista sursa de apa potabila dar la intrarea in manastire (in incinta ei ) exista un izvor amenajat cu un debit relativ mare.
2Drumul este mai domol si cu serpentine mai largi daca se vine dinspre Tisau.Daca se urca dinspre hanul MAGURA dn 10 curble sunt mai stranse si cu rampa mai pronuntata.
3.De PASTE ESTE FOARTE AGLOMERAT si nu imi amintesc o suprafata foarte mare pentru campare.
4.Indiferent de locatia aleasa pt petrecerea sarbatorilor pascale ,sper ca aceasta pasiune comuna sa mentina clubul unit.
.Daca se poate cateva intrebari:
a.cum ,si cat se plateste cotizatia?Am platit prin cont pt 5 luni cate 10 ron.
b.exista un magazin (chiar si on line) pt accesorii?
c.exista si intalniri ale membrilor clubului in afara de excursii?
Cu speranta ca o sa va cunosc de Paste va salut cu onoare si respect.
Marian Serban
-va salut domnule Marian Serban, bine ati venit, si sper sa ne cunoastem de paste
-pentru prezentare folositi va rog rubrica -RV-ul meu, iar pt celelalte intreberi functia de cautare si sigur o sa gasiti raspunsurile dorite.
-eu va pot spune sigur1- (lucrez in transpoarte) ca orice ansamblu (auto +rulota) in cazul nostru, care depaseste 3500 kg trebui cat c 2- accesorii si piese gasiti si in club (probabil insotite si de sfaturi)si online
-despre locatia de la ciolanu ,am gasit un loc acolo langa manastire pt cam 12-15 echipaje cu apa de la manastire si toaleta langa , iar daca nu vrem sa ramanem acolo putem campa pe malul raului buzau 150 de echipaje si avem si unde face o partida de fotbal, si multe variante pana in siriu , 14 scaune, si mai departe.
nu trageti dom'Semaca sant eu Lascarica, si imi cer scuze de off