O sa incerc sa povestesc si sa postez cateva imagini din aceasta excursie.
Duminica 12.11.2006.
Ora 6.00 plecarea din cartierul Titan-Ramnicu Sarat
Fam. Mocanu+Dobrovat in ehipaj complet , doua masini si doua statii de emisie-receptie Uniden .
Ora 7.00 intalnirea la iesirea spre autostrada cu fam. Dumitrescu.
Ora 8.30 intalnirea in McDonalds-ul de langa hotelul Muntenia cu Peti si Corneliu Marcu.

[URL=http://imageshack.us]

[/URL

Ora 9.15 plecarea spre Herculane.
Ora 9.25 popas la vulcanizare cu probleme ale subsemnatului la una din anvelope. Am piedut aproape 50 de minute.
Ora 10.15 de asta data plecarea spre Herculane pe traseul Ramnicu-Valcea Tg-Jiu.
Oprire la Horezu pentru admirarea si achizitionarea unor obiecte de lut.
Ajunsi la Targu-Jiu cu oarecare intarziere si neadmirand decat Poarta Sarutului din masina ne decidem , in ciuda avertismentelor domnului Doru S , sa plecam pe traseul Baia de Arama Valea Cernei.
Drumul este acceptabil spre bun dar nu il recomand sa fie parcurs cu rulota. De la Ramnicu -Valcea pana pe Valea Cernei sunt o multime de sate cu atelajele hipo aferente si pietoni biciclisti si alte obstacole .De la Baia de Arama pana la Herculane drumul este superb ca peisaj dar excesiv de ingust , (daca nu mi-am rupt eu masina atunci nu se rupe nici o masina) si aproape pustiu (nu mai spun ca nu este semnal pe mobil nici Zapp, Orange , Vodafone sau Cosmote si cred ca nici Romtelecom nu se prea inghesuie) . Deasemeni nu il recomand pentru mersul cu rulota.
Potez cateva imagini:

Vreau sa observati ce se intampla cu frunzele batute de vant pe acest drum .Cred ca au fost cel putin douazeci de locuri pe care unele cu greu le-am ocolit. Ce sa mai zic daca da o zapada cu viscol.

Va urma cu poze din Camping Hercules.