Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Pt. iubitori de mare lansez aceasta invitatie in perioada 17-21 aprilie la camping S Navodari.Am fost si in weekendul trecut(27-29 martie) doar eu si marea ,frumos dar am avut parte de vant puternic.La plecare am vorbit la receptie si au spus ca incepand cu data de 01.04.2009 deschid la capacitate maxima.Va astept.
Buna dimineata,eram" dator" cu urmatoarele informatii.De Pasti campingul este deschis in totalitate.Preturile sunt:6 ron / MASINA: 15ron/RULOTA:9 ron/persoana(exceptie copii): 15 ron /CURENT: Eu voi fi se pare si in acest weekend aici,deoarece imi duc si rulota ca sa vin mai linistit de Pasti.In rest, va doresc sa aveti zile cat mai insorite :D
Buna seara,domnilor si doamnelor si prichindeilor(cei care mai sunt trezi ).Pt. combaterea stresului acumulat in aceasta perioada ........ va recomand AEROSOLI, si unde puteti gasi asa ceva ? Ati ghicit .P E L I T O R A L .Bineinteles ,fiecare cu "nebunia" lui.In concluzie , pt.o vacanta scurta ,linistita, fara stres,drum asfaltat,conditii de campare normale,spatiu,siguranta .....etc.,va astept pe litoral.Pt. cei care vor petrece in alte locuri in perioada 17-21 aprilie ,va doresc sa aveti un PASTE FERICIT,insorit,(atentie mare la indigestie),si sa ne revedem cu bine !!!!!!