Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Salut.
Eu n-am mai fost la Lepsa de cativa ani,dar as fi vrut sa ajung de paste,chiar daca nu m-am inscris inca,iar ce spui tu despre starea drumului chiar ridica mari semne de intrebare.La vremea cand veneam de cate 3-4 ori pe an la Lepsa in afara de cateva denivelari ale asfaltului de gropi nici nu se punea problema.Intradevar o problema de bagat in seama.
O zi buna.
Constantin Nicu scrie:Ma surprinde faptul ca nu sa spus nimic despre starea drumului pe distanta Focsani- LEPSA.Spun acest lucru pentru ca am fost recent cu masina si am zis ca rup masina in doua pe o distanta de aproximativ 60 km. Despre mers cu rulota nici nu poate fi vorba.
Rog colegii rulotisti sa infirme sau sa confirme ce a zis Constantin Nicu despre starea drumului dintre Lepsa si Focsani.Nu de alta dar este prima mea iesire cu rulota si nu as vrea sa fie o experienta nereusita.
Salut!Bine v-am gasit,"profesorilor"!E prima data cand scriu,desi citesc de 3 sapt.Mi-am luat rulota de fix o saptamana si vreau sa merg si eu la Lepsa cu familionul{sotie si doi copii de 13 si 14primaveri].Sunt sofer profesionist dar f. incepator in turism si rulotism.Sunt putin ingrijorat de ce se spunea de starea drumului si n-as prea vrea sa incep cu stingul de la prima iesire cu rulota.E posibil sa contactam pe cineva din zona ptr. o recunoastere mai amanuntita?Vad ca oricum sunt inscrisi destul de multi si poate nu toti cu turisme si nu mai zic,rulote,de teren.Vrem cu tot dinadinsul sa venim si sa va cunoastem la"zi mare"!
NU mai am bani de dat,NU mai am datorii la STAT!!! FORD FOCUS TOURNIER+HOME CAR 382
pai atunci sa ne vedem sanatosi acolo..cat despre drum..mergem si noi mai incetisor..si la un moment dat ajungem cu bine..doar nu ne grabeste nimeni..poate eventual daca veniti de Vineri seara ne intalnim pe traseu pe undeva..
referitor la drum este ok avem cateva portiuni cu denivelari dar eu am mers cu masina cu 80-90km la ora cu rulota probabil 20-30 km la ora ,gropi avem pe autostrada voi aveti pretenti ca drumurile judetene sa fie ca in palma
Din dorinta de a lua o hotarire asupra locatiei Lepsa de Pasti am sunat un coleg de scoala din Focsani care mi-a confirmat ce a spus domnul Constantin Nicu si anume ca drumul dintre Focsani si Lepsa arata ca dupa bombardament.Drumul este din beton cu cratere pe o lungime de aproximativ 70 km.In cazul in care este alta locatie de intalnire de Pasti particip cu toata placerea.
Buna ziua, eu tocmai am vorbit cu cineva din Focsani care a fost acum o luna la Lepsa si mi-a spus sa mergem fara nici o problema. Este o bucata de drum un pic mai urata, dar se poate circula. A spus sa nu ne facem griji ca se poate merge!!!! Asa ca nu renuntati...haideti sa ne distram si sa ne bucuram de sarbatori!!! :lol:
OPEL ASTRA CARAVAN 1.6 FARA RULOTA...RULOTA ESTE LA UN HYUNDAY TUCSON 2.0 CRDI SI SE NUMESTE HOBBY DELUXE 530.
TEL: 0722.672.011
EMAIL: ralucapui@yahoo.com
Traiti viata la maxim...nu se stie cat mai avem din ea!
Salut! Voi cei care ati mai fost exista in zona si cazare la pensiune sau ceva? As vrea sa mai iau niste prieteni cu mine, dar nu stiu nimic de cazare, iar rulota nu e destul de incapatoare pt inca 2 oameni. :)
Multumesc pt info.
Auto + Beyerland Quartz 400-2
GSM :) 0730.032.862
----------------------------------------------------------
Viitorul suna bine..., pacat ca nu raspunde nimeni !