Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Bucuria voastra e si a nostra! :D Felicitari pentru visul indeplinit si pentru iesirile avute 8)
Va dorim sa aveti parte de cat mai multe excursii frumoase si reusite! :mrgreen:
Multumim Lorant pentru vorbele frumoase si felicitari,abea astept sa ne cunoastem.(pe viu :D )
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Evident si eu cu Ildike! Cuvintele mi-au fost sugerate de atmosfera care se resimte in aerul care vibreaza, parca, :D in fotografiile voastre. Si noi ne-am indeplinit un vis, dupa ce ne-am cumparat si am iesit cu micul nostru Dethleff, in natura.
A propose de microb, PRIMELE iesiri nu se vor uita Niciodata
Si bonusul la rulota...venit cam tarziu,sant deja indragostit.. :lol: :oops: :mrgreen:
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
(Rabindronath Tagore)
De microbul numit "rulota", nu capa nici macar un medic ......Felicitari pentru modul în care stiti sa va bucurati! Va doresc sincer, împreuna cu "rulota" sa faceti cât mai multe lucruri frumoase. Sa dea Domnul sa avem ocazia sa ne revedem.
Gheorghita
Boala provocata de microbul rulotismului nu are leac si ce este mai periculos ca cel contaminat cauta sa molipseasca si pe altii..Asta ati facut si voi la Targu Neamt D-ul Gheorghita pentru asta va multumim.
Caut sa-mi ocup capul si cu ceva mai placut ,dupa vestea trista a trecerei la veata vesnica al Marelui poet Roman Gr.Vieru.
(Rabindronath Tagore)
Fara cuvinte!..L-am pierdut... Dumnezeu sa-l ierte! Este de datoria noastra sa incercam sa ne convingem ca imaginile create de Gr.Vieru sunt adevarate.... si o putem face!!!
Felicitari pentru RV, sa o stapaniti sanatosi. Sunt interesat cum te descurci cu RV-ul la drum (MMA=1000kg) pentru ca intentionez sa cumpar un RV si ''tractor ''
am un PEUGEOT 206 SW 1,4 HDI 70 CP MMA=1100KG si oscilez intre 900 si 1000kg (MMA-RV) :roll:
Valentin sa stii ca nu ai nevoe de ,,tractor,, ca sa remorchezi o rulota de 1000kg.Eu nu cred ca cineva incarca in rulota atat ca sa ajunga la greutatea maxim admisa.Eu am masina cu motor de 80cp,inainte de apleca la drum de craciun spre Rasnov am trecut pe la un cantar si avea cu tot ce am pus in ea 877kg(680-1000MMA)deci nu ajunsesem la greutatea maximala.Si la dus si la intors am fost multumit cum sa comportat masina cu rulota dupa ea.Asa ca vezi totusi sa te incadrezi eu zic pana la 900 kg pentru masina ta.Te salut si bafta la ales rulota. :)
(Rabindronath Tagore)
Multumesc pentru informatii Colea si sper sa ne intilnim macar o data in vara aceasta (poate la LEPSA de PASTI daca reusesc sa cumpar RV-ul pina atunci),
daca nu,cu alta ocazie.
P.S. Am impresia ca te-am vazut pe Valea Cerbului (Busteni) :shock: